EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 17.10.2019  /  Olympia  /  Tampere

Guitars, Guitars and More Guitars

Guitars, Guitars and More Guitars Liput

Mitä saat, jos yhdistät 150 vuotta kitaran soittoa? Saat Jarmo Nikun, Ben Granfeltin ja "Muddy" Mannisen samalle lavalle.

Nämä kolme pitkän linjan kitaramestaria yhdistävät voimansa tänä vuonna. He soittavat konserteissa, klubeilla ja festivaaleilla Suomessa 2019.

Jarmo Nikku (sähkö- ja akustinen kitara, lap steel) kuuluu kitaristien eliittiin. Hän on tehnyt studiokeikkoja jo vuodesta 1982 saakka. Jarmon kitarat soivat yli 2700:lla kappaleella.
"Jape" on soittanut mm. seuraavissa bändeissä: Broadcast, Kirka, Hector, Mikko Kuustonen, Heikki Silvennoinen, Heikki Hela, Hoedown, H.A.R.P. ja Pepe Willberg.
Hän julkaisee ensimmäisen instrumentaalisen soololevynsä keväällä 2019.

Ben Granfelt (sähkö- ja akustinen kitara, laulu) tunnetaan yhtyeistä Gringos Locos, Guitar Slingers, Leningrad Cowboys, Los Bastardos Finlandeses sekä Wishbone Ash.
Ben on julkaissut 16 levyä sooloartistina ja kiertää ahkerasti Euroopassa vuosittain.
Uusi "My Soul LIVE To You" CD ilmestyy toukokuussa 2019.

"Muddy" Manninen (sähkö-, akustinen ja slide-kitara & laulu) asuu nykyään Englannissa. Hän soitti Wishbone Ashin kitaristina 13 vuotta sen jälkeen, kun Ben Granfelt oli
lähtenyt bändistä soolouralle.

Kaksi vuotta sitten "Muddy" siirtyi soolouralle ja julkaisi ensimmäisen soololevynsä "Long Player".
Suomessa hänen mittavaan uraansa kuuluvat mm. Gringos Locosin, Mistakesin, sekä Hectorin, Riki Sorsan ja Pave Maijasen bändit.

Englannissa hänellä on bändi nimeltä HipKiss saksofonisti Patsy Gamblen kanssa sekä projekti laulaja Melanie Denardin kanssa.

Keikoilla soitettava ohjelmisto sisältää kaikkien kolmen soolomateriaalia sekä hyvällä maulla valittuja lainakappaleita.

Kompiryhmänä toimii nimimerkki "Finlands kompp" eli Masa Maijanen (basso) ja Miri Miettinen (rummut ja taustalaulu).

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 20:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.