EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.3.2024  /  House of Olaf  /  Savonlinna

GTR-tour: Jartse Tuominen, Doug Blair, Dave Lindholm

GTR-tour: Jartse Tuominen, Doug Blair, Dave Lindholm Liput

Jartse Tuominen (One of the best guitarists of our time / Nemesis Rocks ,DE)
Doug Blair (W.A.S.P.)
Dave "Isokynä" Lindholm

sekä GTR-bändi koostuu maamme kärkimuusikoista: Timo Pratskin (koskettimet), Rami Eskelinen (rummut) ja Jari Heino (basso).

Tämä huikea kattaus tarjolla GTR-tour 18-vuotisjuhlakiertueella maaliskuussa 2024. Kiertueella kolme toisiaan täydentävää eri tyylistä kitaristia soittavat oman noin 45 minuutin setin. Illan päättää yhteinen jamisessio. Kokonaisuuden kesto n. 3,5h.

GTR-tourin itseoikeutettuna isäntänä toimii tapahtuman luoja ja yksi illan huippukitaristeista, Jartse Tuominen.

Jartse Tuominen on perustanut GTR-tour kiertueen vuonna 2005.
Hänen kanssaan kitarakiertueella ovat soittaneet mm. Erja Lyytinen, Marzi Nyman, Heikki Silvennoinen, Ben Granfelt, Pepe Ahlqvist, Costello Hautamäki.
Ympäri maailmaa keikkaileva Tuominen on soittanut uransa aikana yhdessä esimerkiksi Augie Meyersin, Rusty Wierin, Joe Satrianin, The Doobie Brothersin ja Jackson Brownen kanssa. Myös 2016 julkaistu viides sooloalbumi Untold Stories -albumi keräsi kiitosta kriitikoilta maailmalla. Jartse tekee yhteistyötä Gibson USA:n sekä Mesa/Boogie USA:n kanssa.

"Jartse Tuominen has created a new sound and genre that fills the gap between jazz and rock." - JAZZ-IZ Magazine USA

Douglas Blair (USA) Bostonista kotoisin oleva ja viisi vuotta Suomessa asunut mies tunnetaan parhaiten W.A.S.P. -yhtyeen kitaristina. Miehellä on myös oma uniikki kitaramerkki, ja hän opettaa nuoria muusikkoja Turun Rock Academyssä. Satoja, ellei tuhansia esiintymisä pienistä klubeista isoille areenoille ja yhteistyötä eri puolilta maailmaa olevien muusikkojen kanssa.

Hän tekee yhteistyötä ESP USA:n ja Grimson OATin (SWE) kanssa.

Dave Lindholm on legenda, joka ei esittelyjä kaipaa.

www.houseofolaf.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00
Showtime 19:00

Liput ovelta 32,50 €, mikäli jäljellä.

Olaf Burger

Olaf Burger + ranskalaiset (L, G), tarjolla keikkailtoina 20.00-21.15. Osta ruokailu House of Olafin keikan yhteyteen joko lipunoston yhteydessä tai erikseen täältä.

Myynti loppuu 8.3.2024 17:00.