EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.12.2021  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Group Calabasse

Group Calabasse Liput

Group Calabasse on oululainen afrofuusiobändi, jonka keulahahmona toimii senegalilainen perinnerperkussionisti Paco Ndiaye. Musiikissa yhdistyvät länsiafrikkalaiset rytmit, 21-kielisen koran aavikkomaiset saundit ja suomalainen kansanmusiikki. Kora, kansanlaulut ja senegalilaiset rumpurytmit luovat tanssittavan ja rikkaan perkussiivisen kokonaisuuden, joka ei takuulla jätä kylmäksi.

Paco Ndiaye: perkussiot, laulu
Inari Alanko: kora, laulu
Tuomas Tervonen: perkussiot, rumpusetti
Tuomas Väre: basso

***

Tuba Food & Loungessa on rajoitetut asiakaspaikkamäärät ja syömään voi tulla normaalisti.

Haluamme kuitenkin taata myös turvalliset keikkaillat asiakkaillemme, joten Tuba Food & Loungessa vaaditaan koronapassi keikkailtoina klo 20 lähtien.

Lataathan koronapassin valmiiksi puhelimeesi tai tulostat passista paperiversion ennen ravintolaan saapumista. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan ovella pääsylipun tarkastamisen ohessa. Kiitämme yhteistyöstä!

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 4.12.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot