EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.3.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Grillijono K.0., Mørket, Surut

Grillijono K.0., Mørket, Surut Liput

Tämä ilta on turbopunkrockin, äärimetallin ja hardoremetallin mustanpuhuvaa juhlaa!

Grillijono K.0.
Yhtye juhlistaa kakkosalbuminsa julkaisua. Bändin turbopunkrock kantaa uudella levyllä nimeä Härmägeddon ja kasvonsa sille on antanut Kekkonen.

Rokkia, punkkia ja metallia saumattomasti yhdistelevän Grillijono K.O.:n biiseissä kieli pysyy tiukasti poskessa eikä mikään tunnu olevan liian pyhä aihe irvailtavaksi. Kyytiä saavat muun muassa koti, uskonto ja ilmainen ämpäri, sekä somen syväpääty ja suomalainen heteromies.

Mørket
"Rikkihunnutettua palavaa paskaa maustettuna pikantilla ripauksella ihmisvihaa!"

Uuden albumin julkaisua valmisteleva Mørket on luonut nahkaansa ja laajentanut ilmaisuaan uusilla biiseillään. Millaisia mausteita black ja death metalin, punkin ja progen keitto on saanut, se selviää Kuudennen Linjan pimeässä yössä.

Surut
Bändin on piikkilankaista ja tunnelmallista hardcorea, johon yhdistyy myös vaikutteita esimerkiksi black metallista. Erikoinen hardcoren ja blackgazen yhdistelmä on kaukana jenkkibändien kaikuun upotetusta ja romanttisesta maailmantuskametallista. Sen sijaan Surut luottaa rujoon äänimaailmaan ja räjähtävään energiaan.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 15.3.2024 19:00.