EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.2.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Green Carnation (NOR)

Green Carnation (NOR) Liput

Norjalainen progressiivisen metallin sanansaattaja Green Carnation saapuu Ääniwalliin helmikuussa!

Green Carnation on vuonna 1990 perustettu norjalainen progressiivinen metalliyhtye Kristiansandista. Green Carnation saapuu nyt Ääniwalliin 4.2.2022. Liput konserttiin myy Tiketti.

Green Carnationin musiikkityyli on muuttunut jatkuvasti jokaisessa julkaisussa; suorasta death metalista ensimmäisessä demostaan death-doomiin, sitten progressiiviseen doom metaliin, tunnelmalliseen goottilaiseen metaliin, melankoliseen hard rockiin ja vuonna 2006 niin pitkälle, että Green Carnation julkaisi täysin akustisen albumin Acoustic Verses.

Bändi julkaisi huhtikuussa 2020 ensimmäisen albuminsa, Leaves of Yesteryear, 14 vuoteen, mikä merkitsi paluuta entisiin goottilaisiin progressiivisiin metallijuuriinsa. Uusi single sävellettiin, sovitettiin, ja äänitettiin COVID-19-pandemian aikana, nimeltään "The World Without a View", ja se julkaistiin digitaalisesti 18. joulukuuta 2020.

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 4.2.2022 21:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot