EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.4.2025  /  Olympia  /  Tampere

Grave (SWE), Midjungards

Grave (SWE), Midjungards Liput

RUOTSALAISEN DEATH METALLIN PIONEERI GRAVE SUOMEEN KOLMELLE KLUBIKEIKALLE!

Jo 80-luvulta asti tietään eteenpäin raivannut ruotsalaisen death metallin jättiläinen GRAVE saapuu Suomeen kolmelle klubikeikalle ensi vuoden maaliskuussa. Yhtye lukeutuu niihin länsinaapurimme death metal - orkestereihin, joiden katsotaan olevan koko genren alullepanijana sekä eteenpäinvievänä voimana heti syntyvuosistaan lähtien. Yhtyeen kuolonkatkuiset sävelet ovat inspiroineet lukuisia uusia yhtyeitä. Vuonna 1991 julkaistu debyyttialbumi “Into The Grave” lennätti yhtyeen suoraan death metal diggareiden synkkiin sydämiin. Yhtyeen toinen pitkäsoitto “You’ll Never See” (1992) voidaan myöskin osaltaan sijoittaa alan merkkiteoksien joukkoon. Graven omaleimainen soundi on järkkymätön vaikka brutaalin sekä raskaamman tyylin sekaan on mahtunut myös kliinimpää ja suoraviivaisempaakin kosketuspintaa. Yhtyeen suurin menestyskausi sijoittuu 90-luvun alkuun, mutta Grave on edelleen oman genrensä ehdoton kärkinimi.

Mukana maaliskuun keikoilla on helsinkiläinen melodisempaa death thrashia tykittävä Midjungards, joka esittelee kiertueella 27.tammikuuta julkaistavaa toista albumiaan “When Empires Fall”. Midjungards ammentaa inspiraatiota lyriikoihinsa muinaisista gooteista. Yhtyeen debyyttialbumi julkaistiin maaliskuussa 2023. Tämän jälkeen yhtye on ehtinyt kiertää sekä Suomessa että ulkomailla.

Viimeisimmäistä Graven headline- kiertueesta on ehtinyt vierähtää jo useampi vuosi, joten nyt jos koskaan on mehevä tilaisuus päästä nauttimaan aimo annos verevää death metallia!

Midjungards

Visigoth Agency

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 4.4.2025 23:59.