EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 19.8.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Grandmother Corn, Iris Bleu

Grandmother Corn, Iris Bleu Liput

Grandmother Corn on helsinkiläinen viisihenkinen yhtye, jonka musiikki on omaleimainen yhdistelmä rockia, punkkia ja funkkia. 

GMC on keikkaillut ahkerasti sekä Suomessa että ulkomailla. Erityisesti Lontoon ja Manchesterin underground-piireissä yhtyeen anteeksipyytelemättömän räväkkä lavakarisma ja melodiset biisit ovat niittäneet mainetta. GMC on julkaissut tähän mennessä kolme albumia, joista viimeisin Don't Look Back julkaistiin marraskuussa 2019. Albumi sai Helsingin Sanomissa kiitettävän arvion. 

Grandmother Cornin uusi single Paisley Underground julkaistaan 19.8. samalla kun yhtye polkaisee käyntiin syksyn Euroopan kiertueensa.

Iris Bleu on indie pop-rock ilmiö Helsingistä, jota leimaa elokuvalliseksi kuvailtu haaveellisuus, melodraama ja vanhan sielun brutaali rehellisyys. Yhtyeen laulaja-lauluntekijä Iris kuvailee artistiutensa nousevan välittömyyden taiteenlajista ja luomisen arvoituksellisesta huumasta. 

Viisihenkinen kokoonpano on luonut Iris Bleun soundia vuodesta 2018 ja esiintynyt aktiivisesti ympäri Helsingin musiikkiklubeja. Yhtyeeltä on ilmestynyt kaksi sinkkua, joista viimeisin "Room and a writer" maaliskuussa 2020 Levypirtin tuottamana.

FB
IG: irisbleumusic
Link to music

Julkaisuarviointi "Room and a writer"Loosessa noudatetaan kesän keikoilla nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tilaa helteellä viilentävät hikoilevat tuopit suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa. 

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta, mikäli jäljellä.