EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 28.2.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Grandmaster Flash (USA)

Grandmaster Flash (USA) Liput

Ladataan…

GRANDMASTER FLASH (USA) "Hip-Hop, People & Things" - The Visual Experience

Hyppää mukaan musiikilliseen seikkailuun genren alkuaikoihin, ja koe miltä tuntui olla osana Etelä-Bronxin funkahtavia katubailuja, kun Grandmaster Flash tuo uuden shownsa "Hip-Hop, People, Places & Things" Tavastialle helmikuun 28. päivä.

Yksi maailman ensimmäisistä DJ tähdistä, mixmastereista ja hip-hopin isä: Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja Grandmaster Flash edustaa ylpeästi niitä kaikkia. 

Ei pelkästään hip-hopin, vaan koko musiikin historia sai uuden käänteen, kun kaksi vinyylilevyä levysoittimella muuttuivat kokonaan uusiksi soittimiksi. Grandmaster Flash kasvoi Bronxin kaupunginosassa New Yorkissa mekaniikka ja musiikki harrastuksinaan. Rakennettuaan omat kaiuttimensa ja mikserinsä sekä raahattuaan levysoittimensa kadulle Flash vakuutti lähipiirinsä nopeilla sormillaan sekä jäätävän kylmällä olemuksellaan. Hän kuului yhdessä Kool Hercin ja Afrika Bambaatan kanssa hip-hopin pioneerien pyhään kolminaisuuteen. 

Flash ja "The Furious Five" olivat rapin ensimmäiset tähdet ennen kuin rap oli edes löytänyt tiensä vinyylille. Grandmaster Flash & The Furious Fiven hitistä The Message muodostui maailmanlaajuinen mega-hitti vuonna 1982, jota Rolling Stone lehti tituleerasi kaikkien aikojen merkittävimpänä hip-hop tuotoksena. Lähes yhtä tärkeä osa hip-hopin historiaa on "The Adventures of Grandmaster Flash on the Wheels of Steel" -biisi, jossa hän miksaa ja skrätsää itsensä DJ-kulttuurin varsinaiseksi isäksi. Grandmaster Flash oli jo noussut vuonna 1981 suuremman yleisön tietoisuuteen Blondien 1981 julkaisemalla "The Rapture" hitillä, jossa Debbie Harry laulaa Flashistä. Kappale oli myös ensimmäinen rap-biisi, joka pääsi MTV:n soittolistalle. Hänen tähtensä ei ole vuosien saatossa himmennyt, päinvastoin vuonna 2007 hänet valittiin The Furious Fiven ohella Rock & Roll Hall of Fameen ja vuonna 2009 uudet sukupolvet saattoivat opetella skrätsäämään kuin Flash DJ Hero tv-sarjan johdatuksella. Viimeisin kunnianosoitus tuli Netflix-sarjan "The Get Down" muodossa, jossa Flash toimi sekä asiantuntijana että roolihahmona, joka toimi mentorina sarjan nuorille sankareille.

www.facebook.com/grandmasterflashofficial/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 37 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.