EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.10.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Grande Mahogany + Rosettes

Grande Mahogany + Rosettes Liput

Tänä vuonna ylistetyn As Grande As -albuminsa julkaissut Grande Mahogany sekä indiesuosikki Rosettes esiintyvät G Livelabissa lokakuussa!

Grande Mahogany heijastaa musiikillisten pioneereiden henkeä, rikkoen rajoja ja loihtien äänen, joka on kyllästetty funkin, vaihtoehtorockin, RnB’n ja psykedeelian -tyylisten ilmentymien raikkaudella. Syntyisin Suomesta, hän imeytyi maailmanlaajuisista rytmeistä jo varhain, ja muutto Manchesteriin 11-vuotiaana syvensi entisestään hänen musiikillista kudelmaansa.

Wah-wah-pedaalit ovat aina matkassa, kun Grande Mahogany luo pyörteilevää sekoitusta sielukkaista rytmeistä, svengaavista melodialinjoista ja sähköistävistä riffeistä. Nykyään kotipesänään Helsinki, hän ja live-yhtyeensä nostattavat äänimyrskyn joka kaikuu funk-pioneereiden vapaan hengen mukana.

Grande Mahoganyn ainutlaatuinen yhdistelmä Funkia, Rockia, Afro-psykedeliaa ja RnB:tä on ehtinyt herättää jo kansanvälistäkin kiinnostusta. Albumin singlet “Angle of The Dangle”, “Thundercurls” ja “SUPER ROCKER” ovat noteerattu mm. tämän hetken seuratuimpiin musiikkikriitikkoihin kuuluvan, Needledropin Anthony Fantanon, arvostettuihin musikkimedioihin lukeutuvien COLORS ja Sleeping on Gems, sekä KCRW ja BBC Radio One radiokanavien toimesta.

Illan avaa Rosettes! Rosettes on Helsingissä alkuvuodesta 2021 perustettu kokoonpano, jonka esikuvat ja vaikutteet tulevat laajasti eri rytmimusiikin genreistä. Yhtye luo musiikkia innoittuen mm. Saden, Lonnie Liston Smithin ja Mariya Takeuchin tuotannoista. Lopputulosta voisi ehkä kuvata psykedeeliseksi soul r’n’b:ksi – tai välillä joksikin aivan muuksi. Rosettesin debyyttialbumi ilmestyy tänä vuonna.

Rosettes on:

Rosita Ahola - basso
Jaakko Hietakangas - kitara
Markus Hietamies - rummut
Tatu Kuisma - kitara
Tytti Roto - laulu ja koskettimet
Eero Tarmio - perkussiot

+

Eero Koski - pasuuna
Ami Vuorinen - tenorisaksofoni

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 5.10.2024 20:00.