EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.4.2024  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

Grand Blues Festival 2024

Grand Blues Festival 2024 Liput

Lahden Blues Mafian järjestämä Grand Blues ilahduttaa musiikin rakastajia jälleen!

SUSAN SANTOS
Susan Santos on espanjalainen, lahjakas, intohimoinen kitaristi-laulaja. Susan myös kirjoittaa omat laulunsa, joissa hän yhdistelee persoonallilsella tavallaan rytmejä ja rakenteita, Susanin loistava ääni ja vetoava kitaratyyli, yhdessä vahvan lavapresenssin kanssa ovat osoittautuneet virkistäväksi kokemukseksi nykyisessä blues-skenessä. Susan esiintyy Grand Bluesissa trionsa kanssa.

“She is a guitarist with a special magnetism. She is an absolute professional, serious, and solvent.” – Billy Gibbons

J & J AHLQVIST MOJO GANG
Juurevan rytmimusiikin taivaalle on syttynyt uusi sinisenä hehkuva tähti. Tämä loistavista nuorista bluessoittajista koostuva kokoonpano kantaa nimeä J & J Ahlqvist Mojo Gang. Joel Ahlqvist (laulu, kitara, huuliharppu), Jan Ahlqvist (kitara), Sylvi Saarekas (basso, laulu) ja Erik Nickull (rummut).

PAULI HAUTA-AHO
The Blankosta ja Apulannasta tuttu laulaja-kitaristi Pauli Hauta-aho esiintyy Grand Bluesissa. Kokoonpanossa soittaa mm. jazzpianisti Karri Luhtala. Luvassa on sielukas ja jami-henkinen setti, jossa tutut ja tuntemattomat kappaleet kokevat muodonmuutoksia ja heräävät uudella tavalla eloon.

www.lahdenbluesmafia.com
www.moysa.fi

www.lahdenbluesmafia.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Liput ovelta 35 € / 30 €, mikäli jäljellä.

***

Z-YÖJUNA HELSINKIIN

Nyt pääset viikonloppuisin Helsingistä junalla sujuvasti Möysän musaklubin eli Mössön keikoille Lahteen ja heti keikan jälkeen takaisin.

Viimeinen Z-juna perjantaisin ja lauantaisin lähtee Lahdesta Helsinkiin klo 00.30 ja on perillä Helsingissä klo 01.30. Jatkossa helsinkiläisetkin ehtivät siis katsomaan Mössön perjantain ja lauantain keikan rauhassa loppuun asti. Virvoittava viiden minuutin kävely Mössöltä Lahden rautatieasemalle ja VR hoitaa loput!

Tarkista juna-aikataulut täältä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Myynti loppuu 6.4.2024 18:00.