EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15.4.2023  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

Grand Blues Festival 2023

Grand Blues Festival 2023 Liput

Lahden Blues Mafian järjestämä Grand Blues on täällä taas!

Knockout Greg & The Scandinavian Blues Flames on pohjoismaiden terävintä blueskärkeä. Pääosin ruotsalaisen bändin suomalainen jäsen on huippukitaristi Tomi Leino. Odotettavissa on vahvaa bluestunnelmaa.

Unna & Helge Tallqvist Band on kansainvälisesti arvostettu yhtye, joka soittaa jalan alle menevää, svengaavaa blues/roots-musiikkia, tanssimusiikkia parhaimmillaan.

Tri Tolvanen & Gris Gris Receivers Play Dr. John kunnioittavat hiljattain edesmenneen New Orleans -legenda Dr. Johnin musiikkia.

www.lahdenbluesmafia.com

moysa.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 19:00

Liput ovelta 35 € / 30 €, mikäli jäljellä.

***

Osta Möysä-paita täältä!

***

Z-YÖJUNA HELSINKIIN

Nyt pääset viikonloppuisin Helsingistä junalla sujuvasti Möysän musaklubin eli Mössön keikoille Lahteen ja heti keikan jälkeen takaisin.

Viimeinen Z-juna perjantaisin ja lauantaisin lähtee Lahdesta Helsinkiin klo 00.30 ja on perillä Helsingissä klo 01.30. Jatkossa helsinkiläisetkin ehtivät siis katsomaan Mössön perjantain ja lauantain keikan rauhassa loppuun asti. Virvoittava viiden minuutin kävely Mössöltä Lahden rautatieasemalle ja VR hoitaa loput!

Tarkista juna-aikataulut täältä.