EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 26.9.2020  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

Grand Blues Festival 2020

Grand Blues Festival 2020 Liput

Lahden Blues Mafian järjestämä Grand Blues Festival on jälleen täällä, ja juhlii jo 20-vuotista taivaltaan!


Pääesiintyjäksi saapuu USA:n länsirannikolta Rick Estrin & The Nightcats. Rick Estrin on bluesin värikkäin ja viihdyttävin esiintyjä, loistava harpisti/laulaja, huumorintajuinen ja tietää miten yleisö otetaan. Bändi on maailmanluokkaa. Kid Andersen, norjalaislähtöinen kitarataituri tekee ihmeitä soittimellaan, kosketinsoittaja Lorenzo Farrell on monen soittajan taitaja - ja rumpali Derrick "D'Mar" Martin on yksinkertaisesti "luonnon voima". Ruotsista saapuu palkittu Kokomo Kings, joka saa taatusti tanssijalat liikkeelle. Lahtelaisista muusikoista koottu Blues Mafia All Stars tekee paluun ja näyttää että täälläkin osataan. Mukana mm. Ismo Haavisto ja monta muuta legendaa! 

www.lahdenbluesmafia.com

Tapahtuma on siirtynyt! Alkuperäiselle päivälle 21.3. ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan

 

moysa.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime 20:00

Dinner -lippu sisältää ruokailun katutason Rokkibaarissa ennen keikkaa klo 19:00-21:00.

Menu on luettavissa täältä.

Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun (Show & Dinner) tai täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun pelkällä Dinner-lipulla.

Ennakkoon ostettu Dinnerlippu varaa sinulle automaattisesti pöytäpaikan ruokailuun. Lisätietoja antaa Ansku, ansku@moysa.fi Lisätietoja myös netistä: www.moysa.fi

HUOM! Dinner-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Z-YÖJUNA HELSINKIIN

Nyt pääset viikonloppuisin Helsingistä junalla sujuvasti Möysän musaklubin eli Mössön keikoille Lahteen ja heti keikan jälkeen takaisin.

Viimeinen Z-juna perjantaisin ja lauantaisin lähtee Lahdesta Helsinkiin klo 00.30 ja on perillä Helsingissä klo 01.30. Jatkossa helsinkiläisetkin ehtivät siis katsomaan Mössön perjantain ja lauantain keikan rauhassa loppuun asti. Virvoittava viiden minuutin kävely Mössöltä Lahden rautatieasemalle ja VR hoitaa loput!

Tarkista juna-aikataulut täältä.

Myynti loppuu 26.9.2020 19:00.