EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 2.5.2024  /  Ohjelmaravintola Maxim  /  Kuopio

Graham Bonnet (UK), Wishing Well

Graham Bonnet (UK), Wishing Well Liput

GRAHAM BONNET KIERTUEELLE SUOMEEN HUHTI-TOUKOKUUSSA 2024

Legendaarinen brittivokalisti GRAHAM BONNET palaa bändinsä kanssa Suomeen viiden keikan kiertueelle huhti-toukokuussa ensi vuonna. Bändi esiintyy Helsingissä, Kokkolassa, Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Tampereella 29.4. – 4.5.2024. Suomen keikat ovat osa Skandinavian kiertuetta ja bändi saapuu Suomeen Ruotsista.

Graham Bonnet on tunnettu Rainbown, Michael Schenker Groupin sekä Alcatrazzin vokalistina, jonka lisäksi hän on tehnyt mittavan soolouran. 76-vuotiaan raspikurkun ura alkoi jo 1960-luvun lopulla ”Only One Woman” -hitillä ja häntä pidetään yhtenä maailman parhaista hard rock-laulajista.Maailman tunnettuuteen hän nousi Rainbown ”Since You’ve Been Gone” -jättihitin myötä.

Graham Bonnet Band esittää keikoilla materiaalia hänen koko uransa varrelta. Graham Bonnet on esiintynyt lukuisia kertoja Suomessa, jossa hän on aina ollut erittäin suosittu.

Lämmittelijänä kaikilla keikoilla toimii kotimainen Wishing Well.

www.maximkuopio.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:30
Maxim aukeaa klo 15:00

Liput ovelta 38 €, mikäli jäljellä.

Lipun hinta nousee Tiketissä ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 15:00.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, [email protected]

Myynti loppuu 2.5.2024 19:30.