EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 15.3.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Graham Bonnet Band (UK), Wishing Well

Graham Bonnet Band (UK), Wishing Well Liput

Ladataan…

GRAHAM BONNET BAND KIERTUEELLE SUOMEEN MAALISKUUSSA 2019

Legendaarinen ex-Rainbow vokalisti Graham Bonnet palaa mini-kiertueelle Suomeen ensi maaliskuussa oman GRAHAM BONNET BAND:in kanssa. Bändi tekee neljän keikan minikiertueen kotimainen WISHING WELL lämmittelijänään. GRAHAM BONNET BAND julkaisi viime kesänä uuden "Meanwhile, back in the garage" -albumin ja on kiertänyt Eurooppaa ja USA:ta sen jälkeen. Kuten aina, livenä bändi soittaa uudemman materiaalin lisäksi myös isot RAINBOW -hitit, useita ALCATRAZZin kappaleita sekä Grahamin soolohittejä.

ejä kuten "Night Games", unohtamatta MICHAEL SCHENKER GROUPin "Assault Attack" albumin kappaleita.
70-vuotias legenda on aina ollut Suomessa hyvin Suosittu ja hän onkin kiertänyt Suomea useaan otteeseen eri kokoonpanojen kanssa. Hänen uransa käynnistyi vuonna 1968 Marblesin "Only One Woman" hitillä ja maailmanmaineeseen hän nousi RAINBOW:n vokalistina bändin "Down To Earth" albumilla 1979. Jätettyään RAINBOW:n yhden albumin jälkeen hän liittyi MICHAEL SCHENKER GROUP:in vokalistiksi. Tämän jälkeen hän perusti ALCATRAZZ -bändin, jossa ensimmäisillä levyillä kitaristeina toimivat Yngwie Malmsteen ja Steve Vai. Tänä vuonna Grahamin bändi on esittänyt joillain keikoilla bändin debyyttialbumia "No Parole From Rock'n'Roll" kokonaisuudessaan.

"Suomessa on aina hienoa soittaa. Minulla on Suomessa paljon hyviä ystäviä ja mahtavia muistoja. Odotan kovasti keikkoja ja sekä vanhojen klassikoiden ja uudemman materiaalin soittamista", sanoo Graham, jonka auktorisoitu elämäkerta "The Story Behind The Shades" (Steve Wright) julkaistiin viime vuonna.

Lämmittelybändinä kaikilla keikoilla toimii WISHING WELL, joka on aiemminkin kiertänyt Suomea ja Skandinaviaa GRAHAM BONNET BAND:in kanssa.

Aikataulut:

20:00 - Ovet
21:00 - Wishing Well
22:00 - Graham Bonnet Band
23:30 - Öisin On Kivempaa! DJ Villæriste & DJ Iiro

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.