EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 29.4.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Graham Bonnet Band (UK), Wishing Well

Graham Bonnet Band (UK), Wishing Well Liput

LEGENDAARINEN GRAHAM BONNET KIERTUEELLE SUOMEEN HUHTI-TOUKOKUUSSA 2024 – HELSINGIN KEIKKA ON THE ROCKSISSA

Brittivokalisti GRAHAM BONNET palaa bändinsä kanssa Suomeen viiden keikan kiertueelle huhti-toukokuussa ensi vuonna. Bändi esiintyy Helsingissä, Kokkolassa, Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Tampereella 29.4. – 4.5.2024. Suomen keikat ovat osa Skandinavian kiertuetta ja bändi saapuu Suomeen Ruotsista.

Graham Bonnet on tunnettu Rainbown, Michael Schenker Groupin sekä Alcatrazzin vokalistina, jonka lisäksi hän on tehnyt mittavan soolouran. 76-vuotiaan raspikurkun ura alkoi jo 1960-luvun lopulla ”Only One Woman” -hitillä ja häntä pidetään yhtenä maailman parhaista hard rock-laulajista. Maailman tunnettuuteen hän nousi Rainbown ”Since You’ve Been Gone” -jättihitin myötä.

Graham Bonnet Band esittää keikoilla materiaalia hänen koko uransa varrelta. Graham Bonnet on esiintynyt lukuisia kertoja Suomessa, jossa hän on aina ollut erittäin suosittu.

Lämmittelijänä kaikilla Suomen keikoilla toimii kotimainen Wishing Well.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 37 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 29.4.2024 19:00.