EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 9.10.2020  /  G Livelab  /  Helsinki

Gracias

Gracias Liput

PME Recordsin talliin kuuluva Gracias saapuu lokakuussa G Livelab Helsinkiin juhlistamaan tuoretta albumiaan Graciasi LP.

Pitkään kotimaisella hip hop -kentällä operoinut artisti on julkaissut uransa aikana kolme pitkäsoittoa, joista kahdella ensimmäisellä Gracias tiputteli pohdiskelevat riiminsä englanniksi. Pitkän kypsyttelyn jälkeen artistin ensimmäinen suomenkielinen albumi ilmestyi viime keväänä, ja levyllä vierailee mm. Emma-palkittu Gettomasa, DeezyDavid sekä r'n'b-artisti Bizi.

Musiikkiuransa lisäksi Deogracias Masomi on myös tullut tutuksi kotimaisissa elokuvissa kuten Vuosaari (2012), Leijonasydän (2013) ja Hymyilevä mies (2016).

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.

Myynti loppuu 9.10.2020 20:00.