EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 15.4.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Gothony - singlen julkkarit w/ Sumea & Ratbreed

Gothony - singlen julkkarit w/ Sumea & Ratbreed Liput

Vuonna 95 tapahtui kaksi merkittävää asiaa: No se ilmeinen ja Gothonyn ensimmäinen demo, joka lienee edelleenkin se paras. Tämän kovasti ryskyen rytisseen bändin elinkaari jäi lopulta vain kuuden vuoden mittaiseksi, jonka aikana yhtye ehti valloittaa skenediggareiden sydämet ja soittaa aikakautensa legendaariset mestat läpi (mm. Oranssi klubi, Thunder Road House).

Gothony päätettiin kasata Kaksikymmentä vuotta myöhemmin muistelemaan menneitä ja soittelemaan vanhoja biisejä. Ja koska muistot olivat edelleen verevät ja basarijalka kevyt, päätettiin uutena jäsenenä vokaaleihin kiinnittää 90-luvulla mm. Bleed Me Tears ja Katharsis -yhtyeissä vaikuttanut Wuohi. Huhtikuussa on aika julkaista uusi musiikkivideolla ryyditetty biisi maistiaiseksi tulevan syksyn täyspitkästä.

@gothonyband / www.gothony.com

Sumea
trippailee jossakin suomiprogen ja mystiikkaa tihkuvan metallin alkulähteillä. Sapattia on vietetty, mutta ilmaisu on jalostunut selvästi omaksi soundiksi - yhtyeen jäsenten erilaiset musiikilliset taustat kuuluvat kokonaisuudessa omaperäisyytenä. Raskas sointi kohtaa tarttuvat melodiat ja sanoitukselliset teemat pyörivät mystisen aamunkajon tunnelmissa, myös perinteisiä kauhuteemoja käsitellään. Kasassa on siis kaikki elementit saada päät heilumaan ja uusi single “Paniikki” on tästä hyvä työnäyte.

Sumea on keikkaillut muun muassa Xysman kanssa Tavastialla lokakuussa 2022, sekä puolalaisen Dopelordin kanssa Helsingissä ja Tampereella helmikuussa 2023. Seuraava keikka on Bar Loosessa 15.4.

Paniikki-musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=CFDGRXpwxSI

Helsingin hevirotat - Ratbreed - ryömivät viemäreistä soittamaan riffipohjaista hevimetallia, jonka kruunaa skenen yksi kovimmista naissolisteista! Uutta materiaalia muhii toista kokopitkää varten. Master-musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=Ynep0DLWY0w

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippuja myynnissä ovilla 12 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 15.4.2023 20:00.