EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.9.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Minja Koski, Mikael Saari & Lumos-kvartetti: Göstan parhaat

Minja Koski, Mikael Saari & Lumos-kvartetti: Göstan parhaat Liput

Minja Koski, Mikael Saari & Lumos-kvartetti julkaisevat 6. syyskuuta Göstan parhaat -albumin, jossa kokoonpano esittää Leevi and the Leavingsin rakastettua tuotantoa sovitettuna jousikvartetille, kahdelle laululle kitaralle ja huilulle. Levynjulkaisukiertueen konsertissa kuullaan muun muassa kappaleet Rin tin tin, Pohjoisen taivaan alla, Teuvo ja monta muuta iki-ihanaa Gösta Sundqvistin säveltämää klassikkoa.

Konsertin kesto väliajan kanssa noin 1 h 45 min.

Minja Koski on laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä, joka julkaisee omaa musiikkiaan artistinimellä M. Viisi julkaistua albumia ovat tuoneet arvostusta niin palkintoraadeilta kuin yleisöltäkin.

Mikael Saari on muusikko ja näyttelijä, joka nousi suuremman yleisön tietoisuuteen osallistumalla Uuden Musiikin Kilpailuun vuosina 2013 ja 2016.

Lumos-kvartetti on jousien mahdollisuuksia esittelevä, ystävien muodostama jousikvartetti. Yhtyeen monipuolinen ohjelmisto koostuu Niklas Hagmarkin taidokkaista ja persoonallisista sovituksista. Lumosta on kuultu muiden muassa muassa Saimaan, Ellipsin sekä Pepe Willbergin levyillä. Lumoksessa soittavat Annukka Nevalainen-Lius, Sirkku Hilanko, Anette Grevberg ja Niklas Hagmark.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 21.9.2024 19:00.