EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.11.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

Goon 20v.

Goon 20v. Liput

Rytmimusiikkiorkesteri Goon juhlii tänä vuonna 20-vuotista uraansa. Yhtye perustettiin vuonna 2001 Kotkaan kuuluvassa Karhulassa.

Juhlan kunniaksi bändi julkaisee loppuvuoden kuluessa pitkäsoiton, 10 musiikkivideota ja Jussi Rautaniemen ohjaaman dokumenttielokuvan. Lisäksi bändi tekee muutaman valikoidun keikan koronatilanteen niin salliessa: Helsingissä ja kotikylässä Karhulassa. Tämän jälkeen bändiä ei tulla näkemään taas muutamaan toviin, joten tämä on ainutlaatuinen tilaisuus tulla todistamaan bändin livekunto. Keikoilla vedetään pitkä setti sisältäen uuden levyn biisejä ja vanhoja keikkajyriä ja Spotify-suosikkeja Ska-raidasta Hullun huoliin.

Goon soittaa suomenkielistä rytmimusiikkia, joka ammentaa vaikutteita ska- ja reggae-musiikista, hip hopista, punkista, rockista ja suomalaisesta tekstivetoisesta popista. Uransa aikana Goon on tehnyt yli 200 keikkaa kotimaisilla festivaaleilla, rockklubeilla ja tapahtumissa sekä käynyt keikkailemassa useampaan kertaan myös ulkomailla.

Bändin seitsenhenkinen kokoonpano puhaltimineen sekä hyväntuulinen helposti lähestyttävä musiikki on täyttänyt keikkapaikat ja taannut yleisölle mahtavat tanssit ilta toisensa jälkeen. Nyt muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen tätä rytmiä on taas tarjolla sekä levyllä että livenä.

Tule tanssimaan meidän kanssa!

Kotisivut: goon.fi

Instagram
Facebook
Spotify

***

Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tuopit voi tilata tekstiviestillä suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa.

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 19.11.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot