EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 9.8.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Goldings/Bernstein/Stewart (US)

Goldings/Bernstein/Stewart (US) Liput


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Larry Goldings, Peter Bernstein ja Bill Stewart ovat soittaneet yhdessä yli kolme vuosikymmentä, ja heistä on tullut urkutriojazzin perinteen merkittävimpiä vaalijoita. He ovat levyttäneet intohimoista mutta intiimiä, hienovaraista mutta musiikillisesti rikasta jazzia useille arvostetuille levymerkeille. Perpetual Pendulum -albumin (2022) tiimoilta Downbeat-lehti kirjoitti trion jokaisen muusikon olevan ilmaisussaan uransa huipulla.


“Viimeisen vuosikymmenen kaksi parasta urkutrioa ovat koostuneet kolmesta samasta soittajasta, he ovat vain soittaneet parin eri nimen alla. Goldings, Bernstein ja Stewart lunastavat kaikki odotukset taitavasti ja palkitsevasti, eivätkä yritä keksiä pyörää uudelleen.” – New York Times

Larry Goldings, organ; Peter Bernstein, guitar; Bill Stewart, drums

Myynti loppuu 9.8.2023 19:00.