EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 5.11.2023  /  Tavara-asema  /  Tampere

Go_A (UKR)

Go_A (UKR) Liput

Electro-folk -sensaatio Go_A saapuu Suomeen marraskuussa!

Go_A, bändi, joka nousi maailmanmaineeseen viime vuoden Euroviisuissa kappaleellaan 'SHUM', saapuu Tampereen Tavara-asemalle 5. marraskuuta. Liput tähän odotettuun konserttiin tulevat myyntiin 22. syyskuuta klo 10 Tiketissä.

Vuonna 2012 perustettu Go_A tekee modernia uudelleentulkintaa ukrainalaisesta kansanperinteestä. Yhtyeen ainutlaatuinen soundi yhdistää ukrainalaisen kansanperinteen ja elektronisen musiikin energian ja tunteet mukaansatempaavaksi sekoitukseksi.

Konsertissa yhtye esittelee uusimman singlensä "Mermaids". Kappaleen inspiraatio juontaa juurensa Ukrainan mytologiaan ja kertoo ihmisestä, joka on menettänyt kotinsa lopullisesti. Tarina koskettaa jokaista, joka etsii paikkaansa maailmassa.

Kappaleen taustatarina on sydäntä särkevä ja ajankohtainen. Go_A:n solisti Kateryna Pavlenko osallistui vuosia sitten folklore-expeditionille, jossa hän tapasi Tshernobylin onnettomuusvyöhykkeeltä evakuoituja naisia. Nämä naiset esittelivät Katerynalle perinteen – merenneitojen lähettämisen. Kokemus vaikutti syvästi Katerynaan ja johti "Mermaids" kappaleen syntyyn.

Yhtä koskettava on kappaleen musiikkivideo, joka kuvattiin Kiovassa keskellä rakettihyökkäystä. Videolla esiintyvät vanhemmat naiset, jotka ovat Ukrainan kansanperinteen vartijoita, ovat eläneet läpi kaksi kauhistuttavaa sotaa ja ovat elävä symboli Ukrainan kansan sitkeydestä.

Tämä ilta Tavara-asemalla tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea Go_A:n syvällinen ja emotionaalinen musiikki livenä. Tapahtuma tuo yhteen folk-musiikin, elektronisen musiikin ja ajankohtaiset teemat tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Go_A tuli tunnetuksi napatessaan 5. sijan vuoden 2021 Euroviisuista kappaleellaan ‘SHUM’, joka nousi saman tien useimpien eurooppalaisten listojen kärkeen. SHUMista tuli myös ensimmäinen ukrainalainen kappale, joka on noussut Billboardin Top 200 -listalle.

Go_A on yhtye, joka yhdistää modernin elektronisen musiikin ja ukrainalaisen kansanperinteen. Bändin tarina alkoi vuonna 2012, kun äänituottaja Taras Ševtšenko tapasi laulaja Kateryna Pavlenkon. Yhtye on noussut nopeasti kansainväliseen maineeseen erityisesti vuoden 2021 Euroviisu-menestyksensä myötä. Nykyisin Go_A tekee jatkuvasti konsertteja sekä Ukrainassa että ympäri Eurooppaa ja työskentelee aktiivisesti uuden materiaalin parissa.

Go_A:n muodostavat laulaja Kateryna Pavlenko, äänituottaja ja multi-instrumentaristi Taras Ševtšenko, ukrainalaisen kansallissoittimen sopilkan soittaja Ihor Didenchuk ja kitaristi Ivan Hryhorjak.

Instagram
Facebook
TikTok
Website

www.allthingslive.fi

tavara-asema.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtumassa rajattu anniskelualue.

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 35 €.

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

***

Esteettömyys

Tavara-aseman tapahtumiin on helppoa tulla myös liikkumisen apuvälineillä. Tavara-aseman sisäänkäynti, narikka ja koko 1. kerroksen tilat ovat esteettömät. Saattoliikenteen ajo Murtokadun kautta.

Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Tavara-aseman tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä.

Tavara-asemalla on induktiosilmukka. Mikäli esteettömyys- tai saavutettavuusasioissa herää jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä ennen tapahtumaa sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Tavara-asemalla on sukupuolineutraalit saniteettitilat.