EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.7.2024  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Go_A (UKR)

Go_A (UKR) Liput

Ukrainalaissensaatio Go_A palaa Helsinkiin heinäkuussa! 

Viimeksi CoolHead Live -keikkansa loppuunmyynyt yhtye tanssittaa kesäyleisöä Viikin luonnonsuojelualueen kupeessa perjantaina 19. heinäkuuta 2024. Kyseessä on CoolHead Liven kaikkien aikojen toivotuimman artistin ainoa keikka Suomessa vuonna 2024.
Parhaiten vuoden 2021 Euroviisuissa hurmanneesta "SHUM"-kappaleesta tunnettu yhtye on ensimmäinen ukrainalaisartisti, joka on noussut Yhdysvaltojen Billboard top 200 -listalle ja yli 100 miljoonaa streamia suoratoistopalveluissa kerännyt SHUM ensimmäinen ukrainankielinen kappale, joka on noussut maailmanlaajuisille sinkkulistoille. Armottomana tanssittajana tunnettu elektro-folk-yhtye julkaisee aktiivisesti uutta musiikkia ja uusin single Krip ilmestyi 24. huhtikuuta.

Go_A täydentää yhdeksänpäiväisen CoolHead Live -konserttisarjan, joka järjestetään 10.–21. heinäkuuta Helsingin Viikissä. Tapahtuma nousee neljättä kertaa CoolHead Brew -pienpanimon vehreälle takaterassille aivan Viikin luonnonsuojelualueen ja peltojen kupeeseen. Helsingin kauneimmaksi konserttipaikaksikin tituleerattu alue vetää kerrallaan 1500 henkeä, jotka pääsevät nauttimaan oluen lisäksi monipuolisesta ruokatarjonnasta sekä uusista viini- ja cocktail-baareista. Ravintolan sisätilat ja etuterassi palvelevat joka päivä jo ennen konserttialueen aukeamista sekä konserttien loppulisen jälkeen aamun pikkutunneille saakka sään ja kysynnän mukaan.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 36 €, mikäli jäljellä.

Ovet klo 18:00
Showtime klo 20:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive

Myynti loppuu 19.7.2024 18:00.