EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 10.5.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

GNTL Motors

GNTL Motors Liput

Ainutlaatuinen rock-mashup-bändi GNTL Motors On The Rocksiin toukokuussa

GNTL Motors yhdistelee tunnetuimpia rock-biisejä live-mashupeiksi roadmovie-hengessä. Aiemmin pääosin USA:ssa suoratoistopalvelujen kautta kuunneltu suomalaisyhtye on julkaissut tähän mennessä kymmenen singleä ja julkaisee keväällä 2023 debyyttialbuminsa "Highway Songs with Big Bawls!".

GNTL Motorsin ohjelmistossa on sekoitettu biisejä mm. bändeiltä ja artisteilta, kuten Queen, AC/DC, ZZ Top, Joan Jett & the Blackhearts, White Stripes, Janis Joplin, Deep Purple, Bruce Springsteen, Guns N' Roses, Eagles, Lenny Kravitz ja Led Zeppelin. Bändin ensimmäinen virallinen sinkku Another One Bites All The Voodoo Dust Right Now, Child! on kerännyt jo yli 380 000 striimikuuntelua.

Kustom Kulture –estetiikkaa ihannoivan bändin biiseissä yhdistyvät maailman tunnetuimmat kitarariffit kekseliäästi highway-aiheisiin rock-klassikoihin: I Love Mercedes Benz, Seven Nation Chevrolet, Summertime Mercury Blues, Born To Be a Hitchhiker, Call Me The Fast Lane ja Walk This Wild Side antavat vihjeitä siitä, että kannattaa tulla tsekkaamaan keikoille, miten biisit, tekstit ja riffit on sovitettu yhteen.

Bändin lavarekvisiitta tulee suoraan hotrod-maailmasta: lavalla on hotrod-autoksi tuunattu rumpusetti, pakoputkista ja moottoripyörän osista rakennettuja mikkitelineitä, jenkkirekisterikilvistä ja kanistereista rakennettuja kitaroita ja vaikka mitä! Visuaalisesti näyttävä kokonaisuus tarjoilee silmäkarkkia kustomkulture-tyylillä.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 10.5.2023 19:00.