EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 16.5.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

GNOD (UK) + Harrga (UK)

GNOD (UK) + Harrga (UK) Liput

Brittiläinen kollektiivi Gnod  palaa Suomeen keväällä. Yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista psykedeelisen rockin kokoonpanoista esiintyy Helsingin Kuudes Linja -klubilla tiistaina 16. toukokuuta. Illan avaa noisen ja industrialin välimaastossa seikkaileva Gnodin hengenheimolainen Harrga.

Manchesterissa vuonna 2006 perustettu Gnod tunnetaan vangitsevista keikoistaan, joilla vaihtelevissa kokoonpanoissa esiintyvä kollektiivi operoi niin psykerockin, noisen, teknon, dronen kuin dubin hypnoottisten rytmien parissa. Edellisen kerran vertauksia muun muassa Hawkwindiin, Popul Vuhiin ja Pan Soniciin kerännyt Gnod esiintyi Helsingissä vuoden 2014 Supermassive-festivaalilla. Erittäin tuotteliaan yhtyeen yhdeksäs virallinen studioalbumi ”Hexen Valley” ilmestyi keväällä 2022 Rocket Recordings-levymerkillä (mm. Pigs x7, Pharaoh Overlord, Goat).

Miguel Pradon ja Dali de Saint Paulin vuonna 2017 Bristolissa perustama Harrga seuraa tinkimättömästi omaa musiikillista visiotaan. Rohkeasti kuulijansa poliittisilla ja voimaannuttavilla sanoituksillaan herättelevän duon musiikissa kuuluu kaikuja niin industrialista kuin noisestakin. 

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ostorajoitus max 8 kpl per asiakas.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 16.5.2023 19:00.