EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.10.2023  /  Temppeliaukion kirkko  /  Helsinki

Gloria! – Kamarikuoro Värinän 10-vuotisjuhlakonsertti

Gloria! – Kamarikuoro Värinän 10-vuotisjuhlakonsertti Liput

Gloria! – Kamarikuoro Värinän 10-vuotisjuhlakonsertti

Kamarikuoro Värinä ja Helsingin Kamariorkesteri. Konsertin johtavat Noora Hirn ja James Kahane.

Kamarikuoro Värinän Gloria!-juhlakonsertti on ylistys musiikille ja elämälle. Monipuolisessa ohjelmistossa soi tunteiden koko kirjo surusta kaipaukseen, pelkoon, rakkauteen, vihaan, lohtuun ja toivoon, päällimmäisinä kuitenkin ilo ja riemu. Konsertissa kaksi barokin ajan mestariteosta saa rinnalleen nykysäveltäjien musiikkia. Yhdessä James Kahanen johtaman Helsingin Kamariorkesterin kanssa Värinä esittää juhlavat Jan Dismas Zelenkan ’Magnificatin’ ja Johann Sebastian Bachin (h-mollimessustakin tutun) kantaatin ’Gloria in excelsis Deo’. Lisäksi konsertissa kuullaan modernia kuoromusiikkia: Jaakko Mäntyjärven Estonian uppoamisesta kertova ’Canticum calamitatis maritimae’, Caroline Shawn ’Allemande’ Pulitzer-palkitusta sarjasta Partita for 8 Voices, Karin Rehnqvistin hypnoottinen ’Natt över jorden’ sekä Linda Alexanderssonin ylistävä ’Gloria tibi’.

Konsertissa saa myös kantaesityksensä Kamarikuoro Värinän Pasi Lyytikäiseltä tilaama ’Tässä on lohtu’. Tekstin on kirjoittanut kuorolaisilta koottujen ajatusten pohjalta runoilija Henriikka Tavi, joka itsekin laulaa Värinässä. Lämpimästi tervetuloa konserttiin!


Ikäraja: K-7
Aika: klo 18:00

Kesto 1h, ei väliaikaa.

Numeroimattomat istumapaikat.

Ovet avataan 30 min ennen konserttia.

Osoite: Temppeliaukion kirkko, Lutherinkatu 3, 00100 helsinki

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 28.10.2023 17:30.