EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 13.11.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Ginger Evil (levyjulkkarit), Only Two Lovers Left Alive

Ginger Evil (levyjulkkarit), Only Two Lovers Left Alive Liput

Suomalainen uusi rock-sensaatio Ginger Evil juhlii debyyttialbuminsa levyjulkkareita On The Rocksissa marraskuussa! Illan avaa Only 2 Lovers Left Alive. 

Ginger Evil tarjoaa rock kattauksen, jonka vaikutteet kumpuavat 90-luvun alternative rockin ilmaisusta. "Foo Fightersista Fleetwood Maciin" - näin bändi tiivistää musiikkityyliänsä. Tomi Julkunen ja Veli Palevaara (The Milestones) perustivat Ella Tepposen ja Toni Mustosen kanssa bändin, joka noteerattiin välittömästi kansainvälisillä musiikkimarkkinoilla. Frontiers Music Srl (TOTO, Journey, Whitesnake) kiinnitti bändin rosteriinsa ja julkaisee bändin debyyttialbumin loppuvuodesta 2024. Ensimmäinen single ja video "Rainmaker" ilmestyi 24. huhtikuuta ja keräsi heti valtavasti huomiota ympäri maailman.

Illan avaa Only 2 Lovers Left Alive, joka on Honky T. Hyena ja Star Marcs, kaksi kitaroitaan roikottavaa elostelijaa katurokkia 20-luvulle vauhdilla vievästä Lovers Left Alive-bändistä. Antakaa tälle byronilaiselle antiduolle akustiset käteen, ja todistakaa itsepäisten tahtojen ja suurten luulojen taistoa, kun nämä rakastettavat veijarit vetelevät omia lempikappaleitaan särkyneistä unelmista ja vaihtelevista kohtaloista. Koko draaman kaari koostuu omista ja muista suosikeista, jostain sinisestä ja jostain varastetusta, eritasoisen päänaukomisen ryydittämänä.www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 13.11.2024 19:00.