EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10.7.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Gim Kordon, Ghosts on TV, The Snake

Gim Kordon, Ghosts on TV, The Snake Liput

On the Rocksissa lauantaina 10.7. vaihtoehtoisen kitaramusiikin povatuinta nuorta edustusta aina midwest emosta post-rockiin ja tuhtiin dream poppiin.

20:00 The Snake
21:00 Ghosts on TV
22:00 Gim Gordon

Parasta aikaa kakkoslevyään valmisteleva indierock-yhtye Gim Kordon on ehtinyt julkaista korona-aikana jo kaksi hehkutettua singleä. Paluun tehnyt trio ehti keikkailemaan ensimmäisen levynsä tiimoilta mm. Flow -ja Sideways-festivaaleilla.

https://www.facebook.com/GimKordon
https://open.spotify.com/artist/5kCoMN6entcKar7u8WdN7w

Ghosts on TV on kaihoisan kolmen kitaran äänivallin, hauraan minimalismin ja hypnoottisen toiston kehdoista ammentava yhtye Helsingistä. GoTV:tä on kuvailtu mm. "Suomessa harvinaiseksi melankoliseksi post-rockiksi" (YleX, Uuden musiikin vaihtoehto), "raikkaimmaksi tummasävyiseksi indieksi aikoihin" (Rumba) tai "jylhästi soivaksi herkkyydeksi" (Soundi). Bändi siirtyi Soliti Recordsin edustukseen 2020 omakustanteena julkaistun "I Am Not Dead, I Am 55 Today" debyyttialbuminsa jälkeen. Teos herätti huomiota 30 minuutin avauskappaleellaan, joka sitoi ambientin ja junnaavan wall of soundin elementtejä pakahduttavaan kitaramusiikkiin. Levy sai neljä tähteä viidestä Infernolta, Desibeliltä ja Nordic Music Review valitsi teoksen koko vuoden 2020 parhaaksi pohjoismaiseksi levyksi. Ghosts on TV on ehtinyt keikkailemaan aina squateista Tavastialle sekä ulkomaille ja kuusikko valmistelee tällä hetkellä toista albumiaan.

https://open.spotify.com/artist/2ZajVdMwsg3XJw3Sq7vuBT
https://www.facebook.com/vtnostsohg

The Snake on "ysäri-alternativella höystettyä ja 60-luvun mielikuvia herättävää janglea. Rujonkaunista vellontaa jostain Velvet Undergroundin ja Smashing Pumpkinsin väliltä."

https://open.spotify.com/artist/2RvsaqZikYHcUFFIKltpFT
https://www.facebook.com/thesnakebandwww.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 8 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.