EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.7.2020  /  Semifinal  /  Helsinki

Ghosts on TV, Musta Huone, Nuoruus

Ghosts on TV, Musta Huone, Nuoruus Liput

Tapahtuma siirtyy.

Uutta tapahtumapäivää selvitellään parhaillaan, ja siitä tiedotetaan mahdollisimman pian.

***

Ghosts on TV FB

Musta Huone FB

Nuoruus FB

Soittoajat:
21:00 Nuoruus
21:45 Musta Huone
22:30 Ghosts on TV

Ghosts on TV on kaihoisa post-rock ja indie -yhtye Helsingistä. Niin kolmen kitaran painavan äänivallin, hauraan pop -minimalismin kuin hypnoottisen toistonkin pariin uusilla kappaleillaan siirtynyt kuusikko keräsi edellisillä "End All States" ja "Silo" -singleillään kehuja mm. Soundilta, YleX:ltä, Rumbalta ja Radio Helsingiltä. Orkestraalisella rock -musiikilla ja tunnelmallisella otteellaan aikalaisistaan erottunut yhtye on ehtinyt koluamaan klubeja aina baareista Tavastialle ja ulkomaille Pietariin. Viime aikoina yhtyeen jäsenistöä on nähty myös HENRIK! -yhtyeen livekokoonpanossa. GoTV:n odotetaan julkaisevan ensimmäisen albuminsa tänä vuonna.

Kylmää ja äänekästä shoegazea ja wall of sound -estetiikkaa ambientin tekstuureihin yhdistelevä Musta Huone on kotimaisen tunnelmarockin kiinnostavimpia tuoreita nimiä. Pohjoisesta melankoliasta inspiraatiota niin teksteihin kuin melodioihinsa ammentava ryhmä on livenä ehtinyt tekemään ensimmäisiin kokijoihin suuren vaikutuksen myös post-punkin ja krautin puolelle lipsahtavalla hypnoottisella vyörytyksellä.

Tiukkaa lo-fi-rockia ja tarttuvia powerpop -melodioita yhdistelevä Nuoruus on huikea, haikea ja energinen superyhtye Helsingistä. Mm. Entäs Peltonen? ja HENRIK! -yhteyksistä tunnettujen jäsenten "sivuprojekti" on ollut taattu viihdyttäjä harvinaisilla keikoillaan eri klubeilla.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-02:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella