EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 2.5.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Ghosts on TV, A. Jalonen & Terkut Hinnerjoelta, Nasu ja Penkojaiset

Ghosts on TV, A. Jalonen & Terkut Hinnerjoelta, Nasu ja Penkojaiset Liput

Ladataan…

Maakunnissa valloittavilla yhteiskeikoilla koetut Ghosts on TV ja A. Jalonen & Terkut Hinnerjoelta nähdään yhdessä viimein myös Helsingissä. Uudistuneessa On The Rocksissa torstaina 2.5. Helsingin tummasävyisen indie-lupauksen ja Turun jytäkuninkaiden mukana myös Savonlinnasta ja Helsingistä saapuva Nasu ja Penkojaiset.

Liput: 7/8€
OTR-kortilla: 5/6€
Ovet 20:00

Ghosts on TV on melankolinen indie- ja post-rock -yhtye Helsingistä. Edellisellä "Silo" 7"-singlellään mm. Soundilta, Rumbalta, YleX:lta ja Radio Helsingiltä kehuja kerännyt kuusikko on tunnettu kaihoisasta äänivallista ja hauraasta tunnelmasta. Unenomaisella otteellaan aikalaisistaan erottunut yhtye on ehtinyt koluamaan klubeja aina baareista Tavastialle, sekä ulkomaille Pietariin.

Ghosts on TV - Spotify

A. Jalonen & Terkut Hinnerjoelta on turkulainen yhtye, joka seikkailee ujostelevan rautalankamusiikin ja menevän rokin välimaastossa (eli faijan kasettihyllystä ne vaikutteet tulevat). Kaikessa itsetietoisuudessaan hilseilevillä kukkatapeteilla päällystetty bändi ei ole mikään kiiltokuva, vaan flirttailee pikemminkin musiikilliseen säännöttömyyteen päin. Tästä kielivät mm. yhtyeen liveen kuuluva puhallinsektio ja arvaamaton meininki.

A. Jalonen & Terkut Hinnerjoelta - Spotify

Nasu ja Penkojaiset on Savonlinnan taidepiirien tuore iskelmäpohjainen outolintu. Timo Kuutin koskettavat tekstit haikean ja paikoitellen progehtavan yhtyeen taustoittamana ovat löytäneet nopeasti vannoutuneen ja odottavan yleisön Helsingistä ja Savonlinnasta.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.