EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.9.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Ghost World levyjulkkarit + Radio Supernova + Uhu Shape

Ghost World levyjulkkarit + Radio Supernova + Uhu Shape Liput
Takaisin

Ladataan…

Ghost World levyjulkkarit + Radio Supernova + Uhu Shape

Liput: 9/10€
OTR-kortilla: 7/8€

Ghost World julkaisee elokuun lopussa toisen levynsä Spin, jonka julkkareita vietetään 21.9. On The Rocksissa. Illan avaavat tamperelainen shoegaze-yhtye Radio Supernova sekä Uhu Shape.

Ghost World:
Viime vuonna yhtyeen nimeä kantanut debyytti sai lähes kaikki vaihtoehtorockista pitävät kansanryhmät varpailleen ja lisää on luvassa. Nyt kirskuvien kitaroiden ja kauniiden popmelodioiden parissa viihtynyt Ghost World on ottanut muutaman askeleen uuteen suuntaan, jota yhtyeen laulaja-kitaristi Liisa Tani kuvailee seuraavasti.

-"Eräänä päivänä päässäni alkoi soida erilainen musiikki. Ensin tulivat melodiat ja sitten sovitukset. Uudistus tuli kuin itsestään ulos eikä niinkään väkisin vääntämällä. Lopullisen muotonsa biisit saivat luonnollisesti vasta silloin, kun jokainen soittaja antoi oman persoonansa niille. Kappaleissa kuuluu ensikosketukseni musiikkiin. Ne ovat paluu lapsuuteen. Levyllä on kuultavissa jingle-janglen täyteiset automatkat mökille, maalaismaisemat, pop ja 60-luvun psykedelia. Pyrkimyksenä oli vangita kotikutoista musiikkia, jossa melodiat ja itse musiikki puhuvat puolestaan. Bändi on samassa tilassa ja läsnä. Lukuisat lauluraidat kuvastavat mielenmaisemaa ja eristyneisyyden kokemusta".

https://www.facebook.com/GhostWorldband/

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.