EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 27.9.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Ghost World, Joustopäät, Joku Iiris

Ghost World, Joustopäät, Joku Iiris Liput

Parhaillaan kolmatta albumia äänittävä Ghost World esiintyy Kuudennella Linjalla 27.9. Mukana illassa myös Joustopäät ja Joku Iiris. Tulevalla keikalla kuullaan myös maistiaisia Ghost Worldin tulevalta kolmannelta albumilta.

Ghost World

Yhtyeen Ghost World -debyyttialbumi piti sisällään rosoista mutta tiukkaa yhteensoittoa, kirskuvia kitaraliidejä ja kauniita pop-melodioita kaiken raakuuden keskellä. Kevyempään ulosantiin siirtynyt yhtye julkaisi toisen albuminsa Spin loppukesästä 2018, ja tällä kertaa muistiin tallentui uudenlaisia säveliä. Yhtye äänittää parhaillaan kolmatta albumia, joka julkaistaan ensi vuonna.

Joustopäät

Trio soittaa rytisevää kunnon musaa, jota voisi luonnehtia kehnosti esimerkiksi lauseilla "Kollaa Kestää soittamassa Danzigia" tai "Dead Moon meets Jope Ruonansuu - Joustopäät ei armoa anna!

Joku Iiris 

Kitara, laulu ja jähmeä lavapreesens. Laulujen aiheina esim. maakuntamatkailu ja paha mieli. Verrattu artistina mm. Kikkaan."

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.