EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 12.7.2023  /  Lutakonaukio  /  Jyväskylä

NML ja Team Agency esittävät: Gettomasa & Lauri Haav

NML ja Team Agency esittävät: Gettomasa & Lauri Haav Liput

Gettomasa & Lauri Haav Lutakonaukiolla, Jyväskylässä 12.07.2023

Gettomasa, Chosen One, nähdään Jyväskylän Lutakonaukiolla 12.7.2023 ja luvassa on räppärille tuttuun tyyliin kärkiluokan show. Lutakon keikka on Gettomasan ainoa kotikaupungin oma keikka kesän aikana. Räptähden lisäksi lavalle nousevat mielettömässä nousussa oleva Lauri Haav sekä jambo, Shrty, Lyttä & Tohtori Getto!

Useita Emma-ehdokkuuksia ja -palkintoja, listaykkösiä ja albumilistan kärkipaikkoja - sitä kantaa kotimaisen räppiskenen ykkösnimi Gettomasa mukanaan. Artistin viimeisin albumi Vastustamaton julkaistiin 2022 ja se lunasti itselleen Vuoden myydyimmän albumin ja Vuoden albumi -palkinnot. Artistin livekeikat eivät ole jättäneet ketään kylmäksi. Jyväskylän, räppärin kotikaupungin, keikasta kotiyleisölle kukaan ei halua jäädä paitsi!

Portit klo 19, soittoajat täsmentyvät myöhemmin.

nelonenmedialive.fi/gettomasa/


Aika: Ovet klo 19:00


Lisätietoa konsertista ja lipuista:

Konsertti järjestetään Lutakonaukiolla, kaikki paikat ovat numeroimattomassa seisomakatsomossa. Alaikäisille ja täysi-ikäiselle on erilliset alueet, molemmilta alueilta on pääsy lavan edustalle. Ostathan omaa ikääsi vastaavan lipun, jotta voimme mitoittaa alueet ja niiden palvelut vastaamaan kysyntää. Alaikäisten kanssa saapuvat, alaikäisten alueella konserttia katsovat huoltajat voivat ostaa ikärajattoman lipun. 12-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät konserttiin vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa. Kaikki konserttiin tulijat tarvitsevat oman lipun (poislukien avustajat, lisätietoa alla). Konsertissa ei ole erillistä VIP-aluetta.

Ethän postaa lipustasi kuvaa someen, jotta lipun koodia ei voida kopioida ja väärinkäyttää.

PYÖRÄTUOLI- JA ASIAKAS+ AVUSTAJALIPUT

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua.

Pyörätuolikoroke sijaitsee ikärajattomalla alueella. Pyörätuolilla pääsee halutessaan liikkumaan myös anniskelualueen puolelle, mikäli on täysi-ikäinen.

”Pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle+avustajalle.

”Asiakas+avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa.

Tapahtuman lisätiedot

Myynti loppuu 12.7.2023 19:00.