EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 23.11.2019  /  MDNGT Bar&Club  /  Hyvinkää

MDNGT Live: Gettomasa & Joosu J

MDNGT Live: Gettomasa & Joosu J Liput

No nyt! Suomen albumilistan ykköseksi tuoreimmalla "Diplomaatti"-albumillaan singahtanut Gettomasa ja Jyväskylän seuraava iso juttu Joosu J saapuvat omille keikoilleen Hyvinkään Midiin lauantaina 23. marraskuuta.

Montrealissa syntynyt, mutta Jyväskylässä varttunut Gettomasa aka Chosen One aka The Golden Child aka Kapteeniupponalle nousi hiphop-piirien tietoisuuteen voitettuaan räpin Suomen mestaruuden vuonna 2012. Omakustannelevyt, luottotuottaja Ruubenin kanssa tehty "Vellamo LP" (2014) ja PME Recordsin kautta julkaistu virallinen debyyttialbumi "Chosen One" (2016) toivat äärimmäisen taitavalle tekijälle ansaitsemansa arvostuksen genren keskuudessa.

Se ratkaiseva lopullinen läpimurto loppuunmyydyille keikoille ja listojen kärkeen tapahtui kuitenkin tänä vuonna ilmestyneellä uutuuslevyllä. Teoksen singleistä Muijii stadis on kirimässä jo kohti tuplaplatinan rajaa, kun taas avausbiisi Silmät on saavuttamassa hyvää vauhtia platinaa. Gettomasa on saavuttanut kaiken menestyksen johdonmukaisella, tinkimättömällä työllä kulttuurin eteen. Jos suomirap kaipaisi pelastajaa, hänen nimensä olisi Gettomasa.

"Diplomaatin" nimikkobiisillä vierailee niin ikään jyväskyläläinen Joosu J, joka on tuttu näky Gettomasan keikoilta ja levyiltä jo aiemminkin. Tiiviin yhteistyön lisäksi hän on tehnyt vakuuttavaa soolouraa. Jopen tyylissä kuuluu vaikutteet mm. west coast räpistä ja rnb-ilmaisusta. Debyyttisoolo "1993" julkaistiin vuonna 2016, tänä vuonna puolestaan putkahti uusi albumi "Joosua".

Facebook-tapahtuma
MDNGT

www.raflaamo.fi/fi/hyvinkaa/mdngt-bar-club


Ikäraja: K-18
Myynti loppuu 23.11.2019 22:00.