EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8.11.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Gettomasa (JKL)

Gettomasa (JKL) Liput

GETTOMASA (JKL) SAAPUU ÄÄNIWALLIIN PERJANTAINA 8. MARRASKUUTA

Suomiräpin Chosen one Gettomasa esiintyy Helsingin Ääniwallissa perjantaina 8. marraskuuta. Illan avaa tämän hetken kiinnostavimpiin nouseviin nimiin lukeutuva Lauri Haav, jonka debyytti-ep "Nyt ja heti" ilmestyi keväällä 2019. Illan levymusiikista vastaa suomiräpin työmyyrä Dj Loasteeze.

 

AIKATAULU:

22:00 ovet + DJ Loasteeze
00:00 Lauri Haav
01:00 Gettomasa

 

GETTOMASA

Jyväskylän Vellamosta ponnistaneen räppärin vuosi 2019 on ollut iso. Jo vuoden alussa julkaistu single "Muijii Stadis" teki selväksi, että Gettomasa on räppärinä edelleen omassa luokassaan. Artistin odotettu toinen albumi "Diplomaatti" ilmestyi toukokuussa PME Recordsin kautta. Listaykköseksi singahtaneen albumin kaikki seitsemän raitaa nousivat Spotifyn TOP10-listalle ja levyjulkkareita vietettiin ennakkoon loppuunmyydyllä Tavastialla. 


Kevään All Day ON! -keikan jälkeen Rumban päätoimittaja Jukka Hätinen tituleerasi Gettomasaa Suomen 2Paciksi ja tiivisti olennaisen Leijonien kultajuhlien jälkeen julkaistussa kolumnissaan seuraavasti: "On korkea aika, että Gettomasa saa osakseen suurempaa huomiota. Se, että sen tekee totaalisen tinkimättömällä ja kenellekään kumartalemattomalla räpillä, on poikkeuksellista. Ja se tekee Gettomasasta poikkeuksellisen, chosen onen."


Lössi mukaan ja Ääniwalliin.

 

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Nettisivujen kautta pelkästään suoria ostoja, puhelinpalvelussa varausaika 2 päivää.

22:00 ovet + DJ Loasteeze
00:00 Lauri Haav
01:00 Gettomasa