EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20. - Su 22.7.2018  /  Original Sokos Hotel Viru, Ravintola Merineitsi  /  Tallin

Georg Ots ja Olavi Virta - Kaksi Kuningasta

Georg Ots ja Olavi Virta - Kaksi Kuningasta Liput
Takaisin

Ladataan…

Georg Ots ja Olavi Virta - kaksi kuningasta. Aikamatka kahden rakastetun laulajan laulujen siivin! 

Suomi vietti 100-vuotiasjuhlaansa vuonna 2017 ja nyt on Viron vuoro juhlia omaa 100-vuotiastaivaltaan. Georg Ots (1920-1975) on kautta aikain Suomessa yksi tunnetuimpia virolaisia, jos ei tunnetuin. Georg Otsin nimi tuo useimmille mieleen Saarenmaan valssin (Saaremaa valss), jonka säveltäjä oli myös legendaksi noussut Raimond Valgre. Georg Otsin ensimmäinen suomalainen levy ilmestyi v. 1957. Levy ilmestyessään oli myyntilistojen kärkipäässä, yhdessä Olavi Virran levytysten kanssa.

Olavi Virta (1915-1972) on yksi Suomen eniten levyttäneistä artisteista. Monista hänen laulamistaan kappaleista on tullut iskelmämusiikin klassikoita. 

Viru hotellin Merineitsi ravintolan konserteissa tehdään aikamatka näiden kahden rakastetun laulajan tunnetuimpien laulujen siivin. Lauluja tulkitsevat upeaääniset Rainer Vilu (Georg Ots) ja Jani Koskinen (Olavi Virta), säestyksestä vastaa 5-miehinen huippuorkesteri:

Jartsa Karvonen - rummut
Roope Hurmalainen - kontrabasso
Jukka Hänninen - harmonikka, saksofoni, huilu
Matti Fredriksson - viulu, mandoliini
Risto Lassila - piano

Merineitsi ravintolan buffet-illallinen paikallisista herkuista on mahdollista ostaa etukäteen tai paikan päällä. Viron ainoassa show & dinner -ravintola Merineitsissä on konsertin aikana avoinna myös baari.

Buffet-illallinen alkaa aina 1,5 h ennen ilmoitettua konsertin alkamisaikaa. Esitys kuullaan kahdessa jaksossa, kesto 2 tuntia (sisältää 30 min väliajan). Iltaa voi jatkaa pikkutunneille saakka yökerhossa Cafe Amigo (ei sunnuntaisin eikä erikoistilaisuuksien aikana), konserttivieraille ilmainen sisäänpääsy. 

"Georg Ots ja Olavi Virta - kaksi kuningasta" konsertin järjestäjä: ÄäniDynamo Oy / Ristal International OÜ yhteistyössä Original Sokos Hotel Viru.

Tule ja vietä unohtumaton ilta kauniin musiikin parissa. 

Lisätietoja: www.viru.ee ja www.aanidynamo.com

Katso buffet-menu täältä.

www.viru.ee


Ikäraja: Ikärajaton

Konsertin kesto n. 2 tuntia sisältäen 30 min väliajan.

Ruokailu alkaa 1,5 tuntia ennen konserttia.