EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 7.3.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

GEOFF TATE (USA)

GEOFF TATE (USA) Liput

Queensrÿche-yhtyeen alkuperäinen laulaja Geoff Tate Helsingin Ääniwalliin

Grammy-ehdokkuuden saavuttanut laulaja-lauluntekijä Geoff Tate tunnetaan parhaiten yli 30-vuotisen progressiivisen metalliyhtye Queensrychen perustajana. Bändin perustamisesta lähtien yhtye on myynyt yli 25 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja esiintyi yli viidessäkymmenessä eri maassa.

Geoff on yksi genren taitavimmista laulajista, ja sadat modernit, suositut artistit mainitsevat hänet ja hänen entisen yhtyeensä merkittävänä vaikuttajana. Geoff Tatea on verrattu muun muassa Rob Halfordiin ja Bruce Dickinsoniin.

Helsingin Ääniwallissa tullaan kokemaan kahden progressiivisen metallin kulmakiviin kuuluvia ”Empire” ja ”Rage For Order” albumit niiden kokonaisuudessaan. Vain muutama vuosi ”Rage For Order” julkaisun jälkeen kesällä -86, Kerrang! lehti kutsui sitä yhdeksi kaikkien aikojen sadasta suurimmasta heavy metal -albumista.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 40 €, mikäli jäljellä.

Illan aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 7.3.2023 19:00.