EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 29.11.2023  /  Olympia  /  Tampere

Geoff Tate – Operation: Mindcrime 35 years

Geoff Tate – Operation: Mindcrime 35 years Liput

Queensrÿche-solisti Geoff Tate juhlii klassikkoalbumia marraskuussa Suomessa!

Geoff Tate yhtyeineen nähdään Tampereen Olympiassa keskiviikkona 29. marraskuuta 2023. Keikalla juhlitaan Queensrÿchen legendaarista, 35 vuotta täyttävää ”Operation: Mindcrime” -konseptialbumia, jonka materiaaliin ilta keskittyy.

Geoff Tate oli perustamassa Queensrÿche-yhtyettä 1980-luvun alussa Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Bändi tuli seuraavan vuosikymmenen aikana tunnetuksi progressiivisen metallin suunnannäyttäjänä, jonka vuoden konseptialbumi Operation: Mindcrime todella räjäytti pankin. Albumi oli sekä kaupallinen että taiteellinen menestys maailmanlaajuisesti, myyden pelkästään Yhdysvalloissa yli miljoona kappaletta.

Queensrÿchen suurimpiin hitteihin lukeutuvat nimenomaan Operation: Mindcrime -albumilta tutut "Eyes Of A Stranger" ja "I Don’t Believe in Love". Levy on yhtenäistä tarinaa kertova konseptialbumi, jonka live-esitykset tarjoavat teatraalisuutta.

Rob Halfordiin ja Bruce Dickinsoniin verrattu heavyn kultakurkku Geoff Tate pääsee jälleen näyttämään, miksi hän on yksi genren elävistä legendoista.

www.geofftate.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

AIKATAULU
19.00 ovet
20.00 Mark Daly & The Ravens
21.00 Geoff Tate

***

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.