EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9.9.2022  /  Olympia  /  Tampere

GBH (UK) - City Baby Attacked by Rats 40v

GBH (UK) - City Baby Attacked by Rats 40v Liput

Punkin juhlaa syyskuussa Tampereella!

Brittipunkin veteraani GBH julkaisi albumin City Baby Attacked by Rats huhtikuussa 1982. Vuonna 2022 bändi pitää levyn 40-vuotisjuhlat 23 maassa, joista yksi on Suomi. GBH lataa Tampereen Olympia-korttelissa perjantaina 9. syyskuuta.


City Baby Attacked by Rats on punkin toisen aallon klassikkokiekko, joka muutti tyylisuuntaan entistä rankempaan suuntaan. GBH:n kaahaus antoi nuotit niin hardcorelle, thrash metal -tylyydelle ja grungelle. Levyn vaikutusta musiikkiinsa ovat todistaneet mm. Rancid, Metallica, Slayer ja Nirvana.

Birminghamin kovilta kaduilta ponnistava nelikko on säilyttänyt kokoonpanonsa yhtenäisenä harvinaisen kauan. Laulaja Colin Abrahall ja kitaristi Colin “Jock” Blyth olivat perustamassa bändiä vuonna 1979, basisti Ross Lomas tuli mukaan vuonna 1980 ja keltanokkarumpali Scott Preece istahti yhtyeen takariviin vuonna 1994.

Nimi GBH tulee lakitermistä Grievous Bodily Harm. GBH:n tyly paahto onkin verrannollinen törkeään pahoinpitelyyn, niin raakaa, vahvaa ja hallitun silmitöntä punkveteraanin meno yhä on. Suomessa useasti esiintynyt nelikko julkaisi viimeisimmän studioalbuminsa vuonna 2017. Momentum-levyn jälkeen ryhmä on tehnyt sitä, missä se on parhaimmillaan: kiertänyt maailmaa viihdyttämässä keesipäitä ja muita aidon punkin ystäviä. 


facebook.com/GBH.official
loosemindagency.com
nem.fi

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat: www.olympiakortteli.fi

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Myynti loppuu 9.9.2022 20:00.