EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 1.12.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Gashi (USA)

Gashi (USA) Liput

DJ Snaken kanssa tiivistä yhteistyötä tehnyt rap-artisti / laulaja GASHI saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Hän tuo uuden albuminsa Euroopan kiertueen Helsingin Ääniwalliin 1. joulukuuta.

GASHI ponnahti maailmanlaajuiseen tietoisuuteen vuonna 2016, hänen vierailtuaan DJ Snaken Oh Me Oh My -hitillä yhdessä Travis Scottin sekä Migos-kokoonpanon kanssa. Menestystä jatkoi seuraavana vuonna ilmestynyt, yli 63 miljoona striimiä pelkästään Spotifyssa kerännyt oma single Disrespectful ja vuonna 2018 platinarajat rikkonut Creep On Me.

Komean äänensä kera melodiseen urbaaniin musiikkiin panostava GASHI levyttää RCA Recordsille mm. A$AP Rockyn sekä G-Eazyn tavoin. Manageripuolta hoitaa puolestaan Jay-Z:n perustama Roc Nation. Kyseessä on todellinen maailmanmatkaaja, sillä GASHIlla on juuret Kosovossa, hän on syntynyt Libyassa, hakenut perheensä kera tukikohtaa eri Euroopan maista ja lopulta 1990-luvun lopulla asettunut Brooklyniin. Tämä heijastuu raikkaasti myös artistin musiikissa, erityisesti raikkaan soundimaailman kautta.

 

Keikan järjestävät yhteistyössä Live Nation Finland ja Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest.

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.