EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1.2.2019  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Gasellit, Gettomasa, Pesso, F

Gasellit, Gettomasa, Pesso, F Liput

Ladataan…

KOKO ILTA TULEE! - Suomiräpin kärkinimet täyttävät Rytmikorjaamon 1. helmikuuta

KOKO ILTA tuo Seinäjoelle todellisen ylivoimakentällisen kotimaista räppiä perjantaina 1. helmikuuta. Rytmikorjaamolle rantautuvassa tapahtumassa nähdään saman illan aikana neljä Suomen suosituimpiin ja ajankohtaisimpiin tekijöihin lukeutuvaa ykkösketjun rap-artistia. All Day Agencyn kuratoiman illan lineup on sen verran kuumaa kamaa, ettei sitä ihan kertarysäyksellä voi edes julkaista, vaan esiintyjät julkistetaan yksi kerrallaan joulukuun jokaisena perjantaina.

***

Illan ensimmäinen julkistus on Gettomasa, joka on eittämättä suomiräpin tämän hetken seuratuimpia tekijöitä. Räpin Suomen mestarin vuonna 2016 julkaistu debyyttialbumi Chosen One oli läpimurto, arvostelumenestys ja vuoden puhutuimpia julkaisuja.

Menestyksekäs tie on jatkunut myös vuonna 2018. Helmikuussa järjestetyssä Emma Gaalassa artisti nähtiin ehdolla Vuoden hip hop- sekä Kriitikoiden valinta -kategorioissa. Gettomasa on tiputellut läpi vuoden tasaiseen tahtiin toinen toistaan kovempia sinkkuja, joista mm. megabängerit "Lössi" ja "Entä sä? ft. Gracias" ovat soineet tiuhaan niin radioissa kuin suoratoistopalveluissakin.

Nälkä.fi - Gettomasa pelasi suomirapin läpi: https://www.nalka.fi/artikkeli/gettomasa-pelasi-suomirapin-lapi/

F

Illan toisena artistina nähdään räppiä, laulua ja elektronista tuotantoa yhdistelevä F, jonka musiikki rikkoo rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia.

F:n debyyttisinkku, häiritsevä "Ovikelloo" julkaistiin syksyllä 2017 ja sen jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon. Mielenterveysomaisen elämästä brutaalin rehellisesti kertova single "Hajoaa"-single aloitti keväällä julkaisujen sarjan, jota ovat seuranneet hiteiksi nousseet "Tuntuu" ja "katastrofin aineet".

Liveuransa F starttasi näyttävästi Helsingin The Circuksessa Azealia Banksia lämmitellen. Vuonna 2018 hänet on nähty mm. osana hehkutettua D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-rap-spektaakkelia sekä Pyhimyksen lämppärinä loppuunmyydyllä Tapa Poika -klubikiertueella. F on hämmentävän itsevarma live-esiintyjä, joka ottaa itselleen tilan kuin tilan yksin, bändikaverinaan ainoastaan näyttävät visuaalit.

Pesso
Illan kolmas julkistus on kokeellisista ratkaisuista ja epätavallisesta tuotannostaan tunnettu Pesso! Kovassa nosteessa olevan rap-artistin marraskuussa 2018 ilmestynyt debyyttialbumi "Kunnes mä tapasin sut" on herkän pohdiskeleva, mutta äärimmäisen tarttuva pop-kokonaisuus, jolta lohkaistut sinkut "Joulukuu", "Tiistai", "Haikee" ja "Saippuakupla" ovat soineet radioissa ja suoratoistopalveluissa tiuhaan tahtiin. Mm. musiikkijulkaisu Rumba onkin syystä hehkuttanut albumia yhdeksi vuoden parhaimmista levyistä.

Myös artistin livekunto on todistettu erinomaiseksi, mistä kielii kiinnitys Gasellien "Jano"-kiertueen kaikkien keikkojen avausesiintyjäksi. Pesson Experimental Spectacular Live Show kannattaakin todistaa omin silmin!

Rumba - Yksi vuoden parhaimmista levyistä on tässä

Gasellit

Illan viimeisenä esiintyjänä nähdään ryminällä suomiräpin kirkkaimpaan kärkeen noussut Gasellit! Melodista ja modernia rytmimusiikkia UG-räpin suorapuheisuuteen yhdistelevä nelikko on yksi Suomen rakastetuimmista liveakteista, joka pistää bileet yhtä luontevasti pystyyn niin isoimpien festareiden päälavoilla kuin pienemmillä klubeillakin.

Universal Musicin alaiselle Johanna Kustannukselle levyttävän yhtyeen viides pitkäsoitto "Jano" ilmestyi lokakuussa 2018. Useita viikkoa listaykkösenä viettäneellä albumilla liikutaan suurten teemojen äärellä. "Tuska maailman tilasta ja oman elämän turhanpäiväisyydestä on läsnä, unohtamatta kuitenkaan ystäviä ja muita elämän positiivisempia perusprioriteetteja", yhtye kuvailee.

Albumin sinkkulohkaisut "Riks Raks Poks" (ft. Elias Gould) ja "Mitä Mä Malagas?" (ft. JVG) nousivat Spotifyn top10 -listalle ja jälkimmäinen viettikin hyvän tovin listan kärkisijalla. Pian 10 vuotta täyttävän yhtyeen tuotannosta löytyy myös lukuisia muita superhittejä, kuten "Imus", "Liimaa" ja "Muistanks mä väärin".

Rumba - Yhdeksän vuotta veljeyttä - kuinka Gaselleista tuli nuorten aikuisten oma bändi?: https://www.rumba.fi/uutiset/yhdeksan-vuotta-veljeytta-kuinka-gaselleista-tuli-nuorten-aikuisten-oma-bandi/

 

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 20 €, jos jäljellä.

21.00 Gettomasa
22.00 F
22.45 Pesso
23.30 Gasellit