EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.7.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Gasellit

Gasellit Liput

Supersuosittu hiphop-yhtye Gasellit nähdään jo perinteeksi muodostuneella kesäkeikalla CoolHead Brew:n laajennetulla terassilla lauantaina 16. heinäkuuta!

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin. Gasellien kuudes studioalbumi Zen ilmestyi helmikuussa 2021 ja nousi heti ilmestyttyään Suomen listaykköseksi.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Aikataulu:
18.00 - Ovet
20.00 - Gasellit

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive