EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.7.2021  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Gasellit

Gasellit Liput

Gasellit soittaa jättikonsertin Viikin uudella panimolla!

Pohjoishelsinkiläinen hiphop-yhtye Gasellit palaa juurilleen ja esiintyy lauantaina 17.7.2021 Viikissä CoolHead Brew -panimolla. Panimon terassi laajenee heinäkuussa festivaalitoriksi, jossa on tarjolla livemusiikkia, katuruokaa ja pienpanimo-oluita. Gasellien keikan liput ovat nyt myynnissä.

Helsingin Viikin kaupunginosa herää tänä kesänä henkiin, kun vappuna entisen Gardenian talvipuutarhan tiloihin avautunut CoolHead Brew -pienpanimo laajentaa toimintaansa entistä enemmän tapahtumapuolelle. Suureen suosioon noussut hiphop-yhtye Gasellit esiintyy panimon etupihan uudella festivaalitorilla lauantaina 17.7.2021. Keikka on listaykköseksi nousseen Zen-albumin helmikuussa julkaisseen yhtyeen ensimmäinen Helsingissä tänä vuonna.

CoolHead ja Gasellit ovat tehneet yhteistyötä ennenkin. “Zen Out Of Ten” -niminen Gasellit-olut tuli kauppoihin alkuvuodesta. Karkkinen hapanolut on tehnyt kauppansa myös olutharrastajiksi tunnustautuvien rap-artistien parissa.

“Ollaan bändin kesken innostuttu viime vuosina maistelemaan marketti-lagereiden lisäksi erikoisempiakin oluita. Kotimaisista panimotuotteista meidän makuaisteja ovat kutitelleet etenkin CoolHeadin sour-oluet. Niinpä oltiin innoissaan mahdollisuudesta päästä mukaan suunnittelemaan olutta, joka muodostaisi osuvan makuparin uuden Zen-albumimme kanssa. Lopputuloksesta tuli täydellisen erikoista”, Gasellien kertovat.

Lippuja on myynnissä rajoitetusti, jotta turvavälit seurueiden välissä säilyvät. Tapahtuman järjestelyissä seurataan tarkasti voimassa olevia viranomaisohjeita. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Konsertin järjestää Master Events yhteistyössä CoolHead Brew’n kanssa. Gardenian festivaalitorin muista kesätapahtumista tiedotetaan myöhemmin.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

Showtime:
17:00 Ovet
18:00 Support
19:00 Gasellit

Myynti loppuu 17.7.2021 17:00.