EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 6.2.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Saamelaisten kansallispäivä: Gájanas

Saamelaisten kansallispäivä: Gájanas Liput

Gájanas, suomeksi Kaiku, julkaisee odotetun debyyttialbuminsa Čihkkojuvvon / Hidden (Bafe's Factory & Nordic Notes) saamelaisten kansallispäivänä 6.2.2021 ja juhlii albumin julkaisua G Livelabissa!

Suomen huipulta, Utsjoki-Inari akselilta tuleva Gájanas esittää saamenkielistä etno-progea. Yhtyeen jäsenet ovat Hildá Länsman, Nicholas Francett, Kevin Francett ja Erkki Feodoroff. Gájanas valittiin Kaustisen kansanmusiikkijuhlien vuoden yhtyeeksi vuonna 2017 ja yhtye sijoittui toiseksi Sámi Grand Prix -laulukilpailussa 2016 Norjassa.

Yhtyeen musiikissa kaikuu saamelainen perinne, joka kohtaa nykyhetken värikkäänä yhteensulautumisena. Gájanaksen musiikissa voi kuulla vuoropuhelua perinteisen ja modernin saamelaismusiikin välillä. Lisäksi siinä korostuu alkuperäiskansan vahva yhteys luontoon. Eri tyylit yhdistyvät luoden jotain uutta ja uniikkia.

Hildá Länsman - vokaalit, joiku
Nicholas Francett - kitara, sello ja vokaalit
Kevin Francett - rummut
Erkki Feodoroff - basso

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 6.2.2021 20:00.