EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 30.10.2024  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

GA-20 (USA)

GA-20 (USA) Liput

GA-20 (USA)

Bostonista, Massachusettsista ponnistava GA-20 on johtamassa perinteisen bluesin uutta tulemista. Trio ammentaa syvältä perinteisestä bluesista, countrysta ja rock'n'rollista. Yhtyeeseen kuuluvat kitaristi Matt Stubbs, kitaristi/laulaja Pat Faherty ja rumpali Tim Carman. Yhtye on tehnyt töitä bluesin etulinjassa vuodesta 2018 lähtien, ja saavuttanut mm. Billboard Blues -listan kärkipaikan. Matt Stubbsin mukaan GA-20 on keskittynyt musiikissaan tarinankerrontaan, melodioihin ja tunnelman luomiseen.

Bändin kolmas ja uusin täyspitkä julkaisu, Crackdown, on konstailematonta bluesia. Levyllä yhtye tasapainoilee perinteisen ja modernimman, raikkaan bluessoundin välillä. Crackdown-albumilla GA-20 syventää ilmaisuaan ammentamalla inspiraatiota muun muassa varhaisesta sähköbluesista, countrysta ja rock ’n’ rollista.

Albumin yhdeksän alkuperäiskappaleen joukosta suosituimpia ovat Louisiana-vivahteinen Dry Run, likainen ja paljas Easy On The Eyes sekä tarttuva Fairweather Friend. Napakat ja energiset esiintymiset, mieliinpainuvat ja nerokkaasti rakennetut kappaleet ovat nostaneet GA-20:n nykybluesin suunnannäyttäjäksi.

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!

19:00 Doors
19:45 support TBA
21:00 GA-20 (USA)

Myynti loppuu 30.10.2024 23:59.