EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.6.2019 - To 31.12.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

G Livelab Tampere: Kausikortti

G Livelab Tampere: Kausikortti Liput

G Livelab tuo Tampereelle aivan uudenlaisen elävän musiikin kokemuksen. Sen ytimessä ovat laadukas ja laaja-alainen ohjelmisto, kotimaisen Genelecin huippuluokan äänentoisto sekä viihtyisän ilmapiirin luova moderni design. G Livelabissa kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikat koetaan parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, musisoi lavalla sitten herkkävireinen jousikvartetti, kovaääninen rock-bändi tai mitä tahansa siltä väliltä. 

Koskipuiston historiallisessa Frenckellin pannuhuoneessa toimiva G Livelab Tampere avaa ovensa yleisölle loppukesällä 2019. Mukaan pääsee kuitenkin jo 26.11.2018 kun lahjakortit ja kausikortit ensi syksyn konsertteihin tulevat myyntiin Tikettiin. Kausikortti oikeuttaa pääsyn jokaiselle keikalle vuoden ajan alkaen siitä, kun G Livelab Tampere aukeaa. Lisäksi sen hankkineille on luvassa erityisiä yllätyksiä.

G Livelab Tampere on uusin G Livelab -brändin alla toimiva klubi. Vuonna 2016 Helsingissä avattu ensimmäinen G Livelab on nopeasti saavuttanut suosikin aseman pääkaupunkiseudun musiikinystävien keskuudessa. 


Kausikortin hinta 1.1.2019 alkaen alk. 1 000 €.

Kausikortin toimitus:

Kaikki kausikortit postitetaan tilaajille.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Myynti loppuu 31.12.2020 23:59.