EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.1. - Ti 31.12.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

G Livelab Tampere: Kausikortti 2024

G Livelab Tampere: Kausikortti 2024 Liput

G Livelab Tampere - kausikortti 2024

Kausikortti on voimassa kaikissa G Livelab Tampereen vuoden 2024 oman tuotannon konserteissa, myös loppuunmyydyissä konserteissa. Voimassaoloon saattaa tulla yksittäisiä poikkeuksia mm. Tampereen Teatterikesän tuotantojen osalta. Kausikortteja on myynnissä rajoitettu erä.

Kausikortti ei ole henkilökohtainen, joten se sopii esimerkiksi yrityskäyttöön tai perheen jaettavaksi. Kausikortti näytetään ovihenkilökunnalle aina konserttiin saapuessa.

Koskipuiston historiallisessa Frenckellin pannuhuoneessa toimiva G Livelab Tampere avasi ovensa yleisölle loppukesällä 2019. G Livelab Tampere on toinen G Livelab -brändin alla toimiva klubi. Ensimmäinen G Livelab avattiin Helsinkiin vuonna 2016.

Tutustu keikkatarjontaamme nettisivuillamme tai lataamalla puhelimeesi G Livelab -sovellus.

Early bird -hinta 570 € lokakuun loppuun asti, marraskuun alusta eteenpäin hinta 620€.

www.glivelab.fi/tampere


Kausikortin toimitus:

Kaikki kausikortit postitetaan tilaajille loppuvuodesta 2023 alkaen.
Voit valita toimitustavaksi noudon toimipisteestä, jolloin saat väliaikaisen kausikortin tilausta lunastaessasi. Noudosta veloitetaan hinnaston mukainen maksu. Tai voit valita toimitustavaksi PDF-lipun, jolloin saat väliaikaisen kausikortin suoraan sähköpostiisi.
Jos haluat myös väliaikaisen kausikortin postitse, ota yhteyttä [email protected]

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Seuraavassa vaiheessa pyydetään täyttämään korttikohtainen nimi. Tästä huolimatta G Livelabin kausikortti ei ole henkilökohtainen, joten se sopii esimerkiksi yrityskäyttöön. Kausikortti näytetään ovihenkilökunnalle aina konserttiin saapuessa.

Myynti loppuu 31.12.2024 23:59.