EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 14.12.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Future Export Acts pt. 1: Westway, Memoremains, Frozen Factory, Dea Cellos

Future Export Acts pt. 1: Westway, Memoremains, Frozen Factory, Dea Cellos Liput

Ginger Vine Management presents: Future Export Acts pt. 1

Hienon ja tapahtumarikkaan vuoden päätteeksi Ginger Vine Management tuo On The Rocksin lavalle otoksen alkavan vuoden lupaavimmista vientiartisteista.

Illan aloittaa tunnelmallisia sello-covereita esittävä ja nyt debyyttiesiintymisensä tekevä Dea Cellos. Toisena esiintyjänä nähdään kesäkuussa debyytti-EP:nsä julkaissut, koukuttavaa pop rockia luova helsinkiläinen Westway. Seuraavaksi lavan valtaa hurjia striimilukuja takova seinäjokelainen pop metal -yhtye Memoremains, joka nähdään ensimmäistä kertaa Helsingissä keikalla. Illan päättää tänä syksynä Of Pearl & Perils -albuminsa julkaissut helsinkiläinen Frozen Factory, jonka musiikki ammentaa inspiraatiota alternative metallin ja progressiivisen rockin maailmoista.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: 19:00

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 14.12.2022 19:00.