EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.4.2024  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Fury - LESSSS & BK

Fury - LESSSS & BK Liput

Club Furyn seuraava tapahtuma järjestetään täysin uudistuneessa Ääniwallissa 12.4.2024.

Ranskasta ensimmäistä kertaa Suomeen saapuu energisistä keikoistaan tunnettu LESSS, joka on yksi kysytyimmistä ja nousevimmista energisen technon artisteista tällä hetkellä. LESSSS on esiintynyt niin Teletechin, Verkniptin, Blackworksin, Rotterdam Raven tapahtumissa kuin Boiler Roomissa Manchesterissä ja suurilla festivaaleilla kuten Insane & Complex Festival ja ensi kesänä myös Tomorrowland festivaaleilla. LESSSS kiertää aktiivisesti klubeilla eri puolella Eurooppa ja on esiintynyt yhdessä useasti myös Azyrin kanssa. LESSSS:n uusin julkaisu ”93 Hardcore” yhdessä William Luck:n on saanut laajasti kuuntelukertoja Soundcloudissa ja useiden eri artistien soittolistoilla.

Ben Keen, BK (Tidy Trax), tunnetaan ympäri maailmaa yhtenä menestyneimmistä ja tuotteliaimmista hard artisteista. Hänen ainutlaatuinen soundinsa, joka yhdisti trancen ja technon elementtejä loi tyylin, joka määritteli uudestaan hardhousen -90 ja 2000 luvulla. Hänen tunnetuimmat kappaleet ”Revolution”, ”Bad ass” ja Cortina aliaksella tehty ”Music is moving” olivat aikansa soitetuimpia hardhouse kappaleita, jotka tänä päivänä elävät vahvasti useiden tunnetuimpien techno, trance ja house artistien seteissä ympäri maailmaa. BK on julkaissut satoja kappaleita ja remixejä uransa aikana, joista valta osa legendaarisilla Tidy Trax ja Nukleuz levy-yhtiöillä. Viime vuosina BK on julkaissut useita uusia kappaleitaan mm. Filth on Acid:lla ja Armadalla.

Fury:n ensimmäinen tapahtuma Ääniwallissa tulee yhdistämään tämän hetken tuoreinta rankemman elektronisen musiikin soundia kuin myös vanhoja klassikoita hardhousen alkulähteiltä asti. Edullisempia Early Bird lippuja vain rajattu määrä.

FB-event | Instagram


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 23:00
Tarkista aikataulu: www.ääniwalli.fi

Ovella peritään security fee 3,50 €

Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, häirintää tai väkivaltaa. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen: www.aaniwalli.fi/turvallisuus