EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.9.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Full Of Hell (USA)

Full Of Hell (USA) Liput

FULL OF HELL (USA) PALAA SUOMEEN!

Viimeksi 2019 suomea kiertänyt ja klubit äärimmilleen täyttänyt Full Of Hell nähdään On The Rocksissa perjantaina 15.9.2023.

Omaperäisellä otteellaan grindcorea, death metallia ja noisea yhdistelevä Full Of Hell on viime vuosina vakiinnuttanut asemansa underground äärimetallibändien kirkkaammassa kärjessä. Julkaisu- ja keikkarintamalla aktiivisimpiin bändeihin kuuluva Full Of Hell on julkaissut viimeisimmän studioalbuminsa 'Garden of Burning Apparitions' vuonna 2021 Relapse Recordsin kautta. Tänä vuonna yhtye palasi julkaisukantaan alkuvuodesta yllättäneellä Primitive Manin kanssa julkaistulla yhteisalbumilla nimeltä 'Suffocating Hallucinations' ja yhtyeen seuraava oma täyspitkä on jo työn alla. Ahkerasti maailmaa kiertänyt Full Of Hell on viime vuosien aikana nähty mm. Roadburn, Hellfest ja Roskilde -festivaleilla sekä kerännyt julkaisuillaan ylistäviä arvioita mm. Cvlt Nationilta, Decibel Magazinelta ja Revolver Magazinelta.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 15.9.2023 20:00.