EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 18.7.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Full of Hell (USA), Havukruunu, Radien

Full of Hell (USA), Havukruunu, Radien Liput

Yhdysvaltalainen Full of Hell on yksi tämän hetken suurimmista underground äärimetalli-bändeistä. Full of Hell yhdistelee musiikissaan grindcorea, death metallia ja noisea. Tästä syntyy omintakeinen ja äärimmäinen soppa, joka on kerännyt julkaisu- ja keikkarintamalla aktiiviselle yhtyeelle paljon huomiota. Lisäksi bändi on työstäny kehuttuja yhteisjulkaisuja Japanilaisen noise-pioneeri Merzbowin sekä avant-garde metallibändi The Bodyn kanssa. Kahden vuoden takainen täysipitkä Trumpeting Ecstasy sai ylistäviä arvioita ja vei bändin useille kiertueille ympäri Yhdysvaltoja ja Eurooppaa. Nyt Full of Hell valmistautuu julkaisemaan uutta levyä ja saapuu tämän tiimoilta ensimmäistä kertaa Suomeen kolmelle keikalle.


Suomen keikoilla mukana on helsinkiläinen tummasävyistä ja black metal -vaikutteista sludgea soittava Radien, joka livenä synnyttää murskaavan äänivallin. Yhtye laittoi ulos viime vuonna Syvyys-debyyttialbuminsa. Helsingin keikalla on mukana myös yksi viime vuosien parhaista uusista suomalaisista black metal -bändeistä, Havukruunu! Harvoin ja valikoidusti keikkaileva yhtye on ansainnut arvostusta kotimaan lisäksi ympäri Eurooppaa.

Facebook-tapahtuma

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.